Es Es'te yeni dönem başlıyor

Akgören Yönetiminin görevi bırakması sonrasında başkan ve yönetim bulma konusunda ciddi sıkıntı yaşayan Eskişehirspor’da bugün gerçekleştirilecek kongrede daha önce başkanlık için adaylığını açıklayan Mehmet Şimşek’in yönetimi ile birlikte görevi devralması bekleniyor.

Es Es'te yeni dönem başlıyor
27 Temmuz 2021 Salı 11:21

11 Haziran’da gerçekleştirilen kongre sonrasında görevi bırakan Akgören yönetimi sonrasında Eskişehirspor için bir türlü yeni yönetim oluşmadı. O tarihten itibaren Eskişehirspor’u Ali Çelikoğlu başkanlığında divan heyeti yönetti. Bugün saat 16.00’da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde 4. kez toplanacak olan Eskişehirspor kongresinde, Mehmet Şimşek’in yönetimini oluşturarak Eskişehirspor yönetimini devralması bekleniyor.

Bayram öncesi sosyal medya hesabından “Babadan evlada en kıymetli mirastır bizim için Eskişehirspor... Sevdamızın yok olması 7’den 70’e hepimizi derinden yaralar! Armanın yeniden yükselmesi için sorumluluk almaktan ve yönetimde olmaktan gurur duyarız. 1965’ten beri süre gelen bozuk düzene karşı biz olup savaşacağız” paylaşımını yaparak aday olduğunu belirten Şimşek’in yönetiminde kimlerin olacağı ise ciddi merak konusu.

Şehrin tamamına seslenecek bir yönetim kurmayı amaçlayan Şimşek liste oluşturma konusunda ciddi mesafe kaydettiği belirtrildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.