ES ES Suat Kaya ile imza atıyor

Eskişehirspor art arda gelen mağlubiyetler sonrasında Teknik Direktör Cem Karaca ile yollarını ayırırken, Suat Kaya ile anlaştı.

ES ES Suat Kaya ile imza atıyor
19 Ekim 2021 Salı 18:22

Ligde son beş maçta sahadan mağlubiyet ile ayrılan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Cem Karaca ile yollar ayrıldı. Siyah Kırmızılı kulüp Suat Kaya ile anlaşma sağladı. Kaya yarın yapılacak imza töreniyle Es Es'in başına geçecek. Suat Kaya, Makedonya, Gostivar göçmeni bir ailenin çocuğu olarak 1967 yıında İstanbul'da doğdu. Futbola 1979'da Galatasaray'in altyapısında başladı. 1986'da Galatasaray Profesyonel Futbol Takımına yükseldi. 1987-1992 yılları arasında Konyaspor'da oynadı. 1992-93 sezonunda yeniden Galatasaray'a dönen Hugo lakaplı futbolcu, 2002-03 sezonu sonunda futbolculuğu bıraktı. Gaziantep Büyükşehir Belediye ile teknikadamlık serüvenine başlayan Kaya, Çaykur Rizespor, Tokatspor, Göztepe, Bucaspor, Menemen Belediye, Sakaryaspor ve Serik Belediye takımlarını çalışırdı. Kaya son olarak, Tuzlaspor’u çalıştırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.