ES ES'li taraftarların otobüs isteğine öyle bir yanıt verdi ki!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Eskişehirsporlu taraftarların otobüs isteğine karşılık, "İsterseniz tüm şehir olarak gelin hepinizin başımız üzerinde yeri var" dedi.

ES ES'li taraftarların otobüs isteğine öyle bir yanıt verdi ki!
07 Kasım 2019 Perşembe 12:21

Yarın, Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Eskişehirspor'u deplasmanda yalnız bırakmak istemeyen Eskişehirsporlu taraftarlar ile rakip takım Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak  arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Uzun süredir oldukça sıkı bir dostluk kuran camialar arasında yaşanan son diyalogda Adana'ya gitmek için  otobüs isteyen Eskişehirsporlu taraftarlara Başkan Sancak, "İsterseniz tüm şehir olarak gelin hepinizin başımız üzerinde yeri var. Kaç otobüs istiyorsanız bildirmeniz yeterli" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.