ES ES KRİTİK SÜREÇTE 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI

Taraftarlarının kendilerine ait tribünü doldurduğu karşılaşmada Eskişehirspor, sahasında bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Balıkesirspor’u 3-2 yenerek, karabulutları bir nebzede olsa dağıttı.

ES ES KRİTİK SÜREÇTE 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI
19 Kasım 2017 Pazar 16:10

Çarşamba günü geleceği için büyük önem taşıyan kongreye hazırlanan Eskişehirspor camiasında takımın hali en çok merak edilen konu idi. Akılda soru işaretleri ile gidilen deplasmanda Eskişehirspor’un gösterdiği performans taraftarları morallendirirken, kritik süreçte gelen 3 puan rahat bir nefes aldırdı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Balıkesirspor olurken 24. dakikada gelişen hızlı atakta Nizamett'in gelişine vuruşunda Kayacan’dan d dönen topu Abdulkadir kale ağzında ağlarla buluşturdu. 1-0 Balıkesirspor’un bu golüne Eskişehirspor 30. dakikada Hasan Hüseyin'in kullandığı köşe vuruşuna ceza sahası içinde iyi yükselen Chikeluba Ofodeu’nun golü iler yanıt verdi. 44. dakikada Dorukan'ın ceza sahası dışından içeriye yaptığı ortaya Ofodeu'nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-2 Karşılaşmanın ilk yarısı bu skor ile tamamlandı. 78. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına gelen Erkan Zengin takımı adına farkı 2'ye çıkaran golü attı. 1-3 88. dakikada ceza sahasına giren Sedat'ın şık çalımlarla rakiplerinden sıyrılarak yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. 2-3

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.