ES ES- ESOGÜ ARASINDA ÖNEMLİ ANLAŞMA

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile Eskişehirspor arasında imzalanan protokol ile ortak spor bilimleri çalışmalarında Ar-GE faaliyetlerinde bulunma, eğitim akademik danışmanlık hizmetleri, ulusal ve uluslararası ortak proje başvuruları yapmak, spor teknolojileri geliştirme, ortak seminer ve konferanslar düzenleme faaliyetleri gerçekleşecek. 

01 Şubat 2019 Cuma 18:02

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile Eskişehirspor arasında imzalanan protokol ile ortak spor bilimleri çalışmalarında Ar-GE faaliyetlerinde bulunma, eğitim akademik danışmanlık hizmetleri, ulusal ve uluslararası ortak proje başvuruları yapmak, spor teknolojileri geliştirme, ortak seminer ve konferanslar  düzenleme faaliyetleri gerçekleşecek. 

ESOGÜ'de gerçekleşen prtokole ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa  yer aldı. 
Rektör Şenocak yapılacak olan işbirliği hakkında bilgi vererek, "Bugün Eskişehirspğor ile birlilkte işbirliği protokolü imzalıyoruz. Bu protokol kapsamında ortak spor bilimleri çalışmalarında Ar-GE faaliyetlerinde bulunma, eğitim akademik danışmanlık hizmetleri, ulusal ve uluslararası ortak proje başvuruları yapmak, spor teknolojileri geliştirme, ortak seminer ve konferanslarlar düzenleme faaliyetleri gerçekleştirilecek. Genç ve hırslı bir yönetimimiz var. Eskişehirspor'a üniversite çerçevesi içerisinde elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi. 

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay bu protokolü önemsediklerini ifade ederek, "Kongrede benim projelerim olmadığı söylenmişti. Eskişehirspor'un desteğe ihtiyacı var fakat Eskişehirspor ile değerli hocamılz açalışmamız vardı. Buralardan kaynak aktarmayı, gençleri spore yönlendirmek için gerekli çalışmalarımız oalcaktı. Değerli reötörümüz buna destek verdi. Eskişehir ve Türk futboluna ciddi katkılarımız olacak" diye konuştu. 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise, "Eskişehir için geç kalınmış işbirliği. Uzun yıllar hayalim olan bir ptoje hayata geçecek. Projeler zamanı geldiği zaman kamuoyuna paylaşılacaktır. 3 yıl herkesin Eskişehirspor'un konuştuğu konuma geleceğiz. Yolumuz kolay bir yol değil zaman zaman eleştirleceğiz ama bu yolu terketmeyeceğiz" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.