Es Es çiçek açtı bahar geliyor

Tecrübeli teknik adam Demirbakan, art arda alınan 2 galibiyet ardından. “Bir çiçekle belki bahar olmazdı ama 2 çiçek baharın habercisidir” dedi.

Es Es çiçek açtı bahar geliyor
08 Kasım 2019 Cuma 21:34

Adana Demirspor maçı ardından açıklamalarda bulunan Demirbakan şöyle konuştu:

Taktik üstünlüğü ile oyunun insitiyafini aldık. Geldiğimden beri çalışıyoruz. Sezon başında gelmedik sonradan geldim ancak bu kadar olur. Elimizden geleni yaptık. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi neticeler alırız. Denetlem kurulu üyelerimizle geldik. Şuanda yönetimimiz yok. Burada taraftarlara bir parantez açmak istiyorum

 Taraftarlar kendi araların da 70 bin lira prim topladılar. Tüm personel ve futbolculara dağıttık.  Taraftarın duyarlılığına başkaları da katılır. Bir çiçekle bahar olmaz ama iki çiçek baharın habercisi. Eksi puandan artıya geçmemiz psikolojik olarak bizi rahatlattı. Eksi puan can sıkıcıydı. Önümüzdeki maçlarda çok rahat kapatacağımız bir fark var. Çok sayıda hakem hatası ile karşı karşıya geldik. -9 puan nede olsa bu takım düştü diye baktılar. Bu nedenle çok hakem hatası ile karşı karşıya kaldık. Ama puana değil oyuna bakarak maçları yönetmeleri gerektiğini daha öncede söylemiştim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.