ES ES ADANA'DA GALİBİYET KOVALAYACAK

Eskişehirspor bugün Adana deplasmanında galibiyet kovalayacak. Adana Demirspor ile oynanacak zorlu karşılaşma saat 18.00’da başlayacak.

ES ES ADANA'DA GALİBİYET KOVALAYACAK
15 Ekim 2017 Pazar 10:22

Manisaspor karşısında ligdeki ilk galibiyetini alan Es-Es ligin 8. haftasında bugün Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Cuma günü Adana’ya giderek kampa giren ve dün de ter antrenmanı yaparak hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Şimşekler maç saatini beklemeye başladı.

ERKAN VAR OFOEDU YOK

Erkan Zengin’in bugün sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor. Öte yandan Manisaspor karşılaşmasında sakatlanan Ofoedu’nu bugün oynanacak karşılaşmada görev alamayacak.

KARDEŞLER YÖNETECEK

Bugün Adana 5 Ocak Fatih Terim stadyumunda oynanacak olan zorlu maçı Bursa bölgesinin süper lig hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

TARAFTAR GÖREV BAŞINDA

Eskişehirspor’u hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftarı bugün uzak deplasman olan Adana’da da destekleyecek. Dünden itibaren yollara düşen taraftarlar bugün Adana 5 Ocak stadyumunda kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurarak armasının yanında olup oyunculara destek verecek.


 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.