ERKAN ZENGİN 3-ES ES 1

Maddi olarak sıkıntılar yaşayan, olağanüstü  kongreye saatler kalmasına karşın başkan adayı çıkmayan Eskişehirspor sahada da istediği sonuçları alamıyor.

ERKAN ZENGİN 3-ES ES 1
05 Ekim 2019 Cumartesi 18:24

Maddi olarak sıkıntılar yaşayan, olağanüstü  kongreye saatler kalmasına karşın başkan adayı çıkmayan Eskişehirspor sahada da istediği sonuçları alamıyor. Siyah Kırmızılılar kendi sahalarında konuk ettiği Fatih Karagümrük’e 3-1 mağlup olarak ligin dibinden kurtulamadı. 

Maça hızlı başlayan konuk ekip 18 ve 25. dakikalarda Erkan Zengin’in ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.  Fatih Karagümrük, 51. dakikada Erkan Zengin asistinde Emeghara ile farkı 3’e çıkardı.

Bu golden sonra Eskişehirspor rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Eskişehirspor,  Emre Güral'ın 56’ncı dakikada attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Siyah- Kırmızılılar 58. dakikada ise mutlak bir pozisyondan yaralanamadı. Jesse’nin şutu direkten dönerken, devamındaki pozisyonda ise kaleci ikinci gole izin vermedi.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşma konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.