Erkan Koca: Herkes herşeyi unuttu

Eskişehirspor Kulüp başkanı Erkan Koca sitem dolu sözlerle basın mensuplarının karşısına çıktı. Futbolcuların ağır stres altında olduğunu belirten Koca futbolculara kefil olduğunu belirterek şehirden destek istedi.

Erkan Koca: Herkes herşeyi unuttu
14 Nisan 2023 Cuma 15:19

Herşey unutuldu

Koca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;“Son 2 haftadır takımımız mağlup oluyor. Bazı şeyleri unuttuk galiba bunu hatırlatmamız gerekiyor. Bu transferlerden biz sorumluyuz. Karakterli, düzgün bir kadro oluşturduk. Hiç yaptığımız transferlere bonservis bedeli ödemedik. Keşke bizim de bütçemiz olsaydı. Keşke şehir destek olsaydı da bir tane santrafor alsaydı. Keşke destek olsalardı da konuşma hakları da doğsaydı. Biz Eskişehirspor’u borca sokmadık. Şimdiye kadar alacaklarını ödedik.”

Kimse niye kongrede çıkmadı

 “Süper Lig’den biz düşürmedik bu takımı. TFF 1. Lig’den iki kez düşürmedik bu takımı. 2.Lig’den biz düşürmedik. 3. Lig’in ikinci yarısının ikinci maçında göreve geldik. 16 maç kala bu takımı aldık. Kimse niye çıkmadı kongre sürecinde. Niye aday olmadınız? Trabzonspor dosyasını kapatsaydınız göreve gelseydiniz. Biz 10 puanla aldık bu takımı.”

Vazgeçmeyeceğiz

 “300 milyon borcu sanki biz yaptık da yazıklar olsun diye sözler görüyoruz basından. 6 maç sonra bu takım Bölgesel Amatör Lig’e düşecek. Biz son dakikaya kadar vazgeçmeyeceğiz. Futbolcularımız da vazgeçmeyecek. Onlarla sürekli görüşmeler yapıyoruz. Biraz sonra antrenmanları var yine onlarla konuşacağız ve görüşeceğiz.”

Bu yapılanlar çok yanlış

 “Yomraspor maçının devre arasında futbolcuların benden primi yükseltmek istediği konuşuldu. Bu duyum yalandır. Trabzon’da hiçbir basın mensubu yoktu. Yomra ve Ağrı’da basın yoktu. Neyi görüp de yorum yapıyorsunuz. Yomra’da biz yumruk yumruğa girdik. Ne primi kardeşim ya! Devre arasında biz Yomraspor yöneticileriyle yumruklaştık. 90 dakika anamıza bacımıza küfrettiler. Bu yapılanlar çok yanlış.”

Futbolculara kefiliz

“Hakemler konusunda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. TFF ve Merkez hakem kurulu ile görüşüyoruz. Onlar hakemlerine güvendiklerini söyledi. Biz hiçbir bahaneye sığınmıyoruz artık. Ama bariz hakem hataları nedeniyle puanlardan olduk. Ağrıspor maçını telafi etmek artık futbolcularımızın elinde. Buraya kimse para için gelmedi. Biz bunlara kefiliz. Herkes armanın büyüklüğüne geldi.”

Büyük bir stres var

“Futbolcularımızın üzerinde büyük stres var. Her maçı kazanmak zorunda olduğunu düşünüp öyle çıkıyorlar maça. Bu da büyük bir stres oluşturuyor. Bu takım 7 haftadır beraber. Şu kadro sezon başı başlasaydık belki Play-Off’ta olacaktık. Bundan öncesini artık kapatalım. Çatalcaspor maçı için artık kenetlenelim. Takımı artık ayağa kaldırmamız gerekli. Bir kez daha yeniliyorum. Lütfen herkes bu takıma destek olsun.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.