ENGİN ÖZTÜRK ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE

Eskişehirspor sevgisin her platformda dile getiren Eskişehirli oyuncu Engin Öztürk, başkanlığa seçilen Osman Taş'ın yönetim kurulu listesinde yer aldı.

ENGİN ÖZTÜRK ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE
31 Mayıs 2019 Cuma 10:30

Eskişehirspor'da gerçekleşen genel kurulda Osman Taş başkanlığa seçildi. Siyah Kırmızılıların 26. başkanı olan Taş'ın listesinde eski yöneticiler yanı sıra yeni isimlerde yer aldı. Yönetim listesinde yer alan bir isim ise dikkat çekti. Eskişehirspor sevgisin her platformda dile getiren Eskişehirli oyuncu Engin Öztürk, başkanlığa seçilen Osman Taş'ın yönetim kurulu listesinde yer aldı. Öztürk, "Taraftardan Sorumlu Asbaşkan"  olarak görev yapacak. 

Başkan Osman Taş sosyal medya hesabından  Engin Öztürk hakkında, "Bizlere güvendiğin için ve bizimle yola çıktığın için tesekkürler" paylaşımında bulunurken, ünlü oyuncu Öztürk ise, "Güzel günlere başkan, hep beraber" yorumunda bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.