ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

Eskişehir Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım antrenörü Hakan Yıldız sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Eskişehirlileri tribünlere davet etti.

ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR
14 Şubat 2018 Çarşamba 16:41

Maçlarını Gökmeydanspor Salonu’nda yapan Eskişehir Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Eskişehirli basketbolseverleden destek bekliyor.

Takım antrenörü hakan Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile basketbol severleri tribüne davet etti.

Yıldız, "Gelin bu topu birlikte potaya atalım" diyerek şu paylaşımda bulundu: “Tekerlekli sandalye basketboluna engelli sporcu kardeşlerimizin yanında sizi de görmek istiyoruz destek vermenizi bekliyoruz. Türkiye genelinde 68 takımın olduğunu Süper Lig, 1.lig, 2.lig ve bölgesel lig olduğunu bilmenizi ve bizim Eskişehir olarak bölgesel ligde mücadele ettiğimiz ve yerimizin daha yukarılar olduğunu bilmenizi ve bize desteklerinizi bekliyoruz. Biliyorum çok yoğun bir iş ve hayat temposundasınız. Bize de kısa bir vakit ayırmanızı ve bir maçımızı izlemenizi istiyoruz. Gelin bu topu potaya birlikte sokalım bizlere maddi manevi sponsor desteğinizi esirgemeyin Eskişehir’i engelli basketbolunda en üst sıralara taşıyalım sevgiler saygılar. Gökmeydan Spor Salonu'nda maçlarımıza herkesı bekliyoruz ”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.