EMRE GÜRAL ŞEHİRDEN AYRILDI

Eskişehirspor'da sular durulmuyor. Futbolcuların antrenmana çıkmaması, başkan Osman Taş'ın istifa etmesinden sonra şimdi de Emre Güral krizi yaşanıyor

EMRE GÜRAL ŞEHİRDEN AYRILDI
02 Ağustos 2019 Cuma 10:52

Eskişehirspor üst üste yaşanan krizlerle sarsıldı. Önceki gün futbolcular alacaklarından dolayı protesto açıklaması yapıp antrenmana çıkmamıştı. Osman Taş da yaptığı basın toplantısında "Sorun Osman Taş ise ben 24 saat içinde istifaya hazırım." demişti. Ardından futbolculara toplamda 400 bin TL ödeme yapılmıştı ancak futbolcular bunu yeterli görmedi ve dün akşam da antrenmana çıkmadı ve tesisleri tekr ettiler. Bu gelişmelerin üzerine Emre Güral'ın da Eskişehir'den ayrıldığı haberi geldi. Emre Güral bir açıklama yapmazken dönüp dönmeyeceği ise belli değil.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.