EFSANE KAPTAN ZAFER ŞAHİN KONUŞTU: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Eskişehirspor’un 12 yıllık Süper Lig hasretine 2008 yılında son veren takımın efsane kaptanı Zafer Şahin, o günleri ve Eskişehirspor’un oynayacağı Play Off sürecini esgündem26.com sitesine değerlendirdi.

EFSANE KAPTAN ZAFER ŞAHİN KONUŞTU: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
16 Mayıs 2017 Salı 14:32

Kendi seyircisi önünde ligde küme düşme mücadelesi veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşısında 2-2 berabere kalan Eskişehirspor, Süper Lig’e direk katılma hakkını Evkur Yeni Malatyaspor ve Sivasspor’a kaptırdı. Süper Lig biletini almak için Play Off oynayacak olan siyah kırmızılı takıma bir destek de 2008 yılında Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkartan takımın efsane kaptanı Zafer Şahin’den geldi.

İstanbul İnönü Stadyumu’nda Boluspor’u 2-0 yenerek kupayı takım arkadaşları adına kaldıran kaptan Zafer Şahin, o günü unutamadığını söyledi. “Benim hayatımın en güzel günüydü.” diyen Şahin, bu duygunun her futbolcu tarafından yaşanması gerektiğini ifade etti. Şahin, “Şimdi Eskişehirspor formasını giyen arkadaşlarımız böyle bir şansı ellerinde tutuyor. Taraftar elinden geleni yaptı ve bundan sonraki süreçte de yapacaktır.”dedi.  

ESKİŞEHİRSPOR’UN ŞANSI YÜKSEK

Eskişehir iş dünyasının bu süreçte az çok demeden destek olması gerektiğine dikkat çeken Kaptan Şahin, “Artık camianın her kesimi için bahanelere yer olmayan bir sürece giriyoruz. Herkes bunun farkında olmalı. Eskişehirspor’un şansının çok olduğunu düşünüyorum.”ifadelerini kullandı.

ARTIK ELEŞTİRİYE YER YOK

Eskişehirspor’un kadro kalitesi olarak tüm rakiplerden önde olduğunu ancak yine de dikkat edilmesi gerektiğini kaydeden Şahin şöyle devam etti: “Unutulmaması gereken bir şey var. Özellikle alt liglerde kadro kalitesi tek başına maçları kazanmaya yetmez. Eskişehirspor rakipleri kadar koşar ve mücadele ederse Play off’dan çok rahat çıkar. Artık yergiye eleştiriye yer yok. Hem takımın hem de camianın kendisini daha fazla motive etmesi gerekiyor.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.