Efsane 57 yaşında

Eskişehirspor 57. Yıl dönümünü taraftarların katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Kutlamalara yine Porsuk çayı ev sahipliği yaparken, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, “Eskişehirspor küllerinden doğar. Elbet bir gün doğacak, bu sezon bizim ölüm kalım sezonumuz” dedi.

Efsane 57 yaşında
27 Haziran 2022 Pazartesi 00:02

TFF 3’üncü Lig’de mücadele edecek olan  Eskişehirspor, kuruluşunun 57inci yılını Porsuk Çayı üzerinde kurulan platform üzerinde kutladı. Eskişehirspor Taraftarlar Birliğince organize edilen kutlamalara Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, yönetim kurulu üyeleri, Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, futbolcular ve binlerce Eskişehirsporlu taraftar katıldı. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, bu sezonun çok önemli olduğunu ifade ederek, "Sıkıntılarımızı şehir olarak düzeltemedik. Ama inşallah umut ediyoruz, düzelteceğiz diye. Şehre biz olalım dedik ama olamadık. Her şeyi güzelce anlatalım dedik ama yine anlatamadık. Ama bilmiyorlar Eskişehirspor küllerinden doğar. Elbet bir gün doğacak, bu sezon bizim ölüm kalım sezonumuz. Onun ötesi yok. Herkes bunun bilincinde olsun. Ya istiklal ya ölüm" dedi.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ise taraftarlar olarak bütün zorluklara göğüs gerdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Özlemiştik birbirimizi, pandemi nedeniyle belli bir süre ayrı kalsak da işte burada görüyoruz. Bu sevda bitmez, hiç tükenmez. Eskişehirspor nerede olursa olsun fark etmez. Bunu tüm Türkiyede buradan gösteriyoruz. Dile kolay 57 yıl, yarım arısı devirdik. Şan ve şerefle dolu nice yıllarımız oldu. Hem diyoruz ya, bu şanla, şerefle dolu 57 yılın ardından tribünlerde de söylüyoruz. Bazen sevinç, bazen keder. Ama son 10 yıldır hep keder. Kedere de alıştık, her türlü zorluğa da alıştık. Belki de Türkiyede hiçbir taraftar oluşumunun, hiçbir camianın görmediği zorluklara göğüs gerdik”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.