DUNCAN GÖRÜŞME MASASINA

Nesine.com Eskişehir Basket’in Amerikalı yıldızı Josh Duncan’ın sözleşmesi sona ermiş durumda. Siyah Kırmızılı yönetim Duncan ile sözleşme uzatmak için görüşme yapacak.

DUNCAN GÖRÜŞME MASASINA
14 Haziran 2017 Çarşamba 14:57

Geçtiğimiz sezon Koç Brad Greenberg’in onayı tarafından kadroya dahil edilen Josh Duncan şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Özellikle pota altında gösterdiği başarılı performansla birçok maçta takımını sırtlayan Duncan basketbol otoritelerinin büyük beğenisini topladı. 1 yıllık mukavele yapılan Amerikalı oyuncunun bir sezon daha kulüpte kalması için girişimler başladı.

Görüşmeler olumlu

Nesine.com Eskişehir Basket yönetimi 31 yaşındaki oyuncu için girişimlere başladı. Oyunculuğunun yanında ayrıca karakteriyle de örnek gösterilen Duncan’ı yönetim 1 yıl daha kulüpte tutmak istiyor. Görüşmelerin şuanda olumlu bir yönde ilerlediği ve 1 hafta içinde deneyimli oyuncu ile imzaların atılacağı belirtildi. 26 maçta forma giyen Duncan %17 sayı ortalamasıyla oynadı.
 
Erdem Bilmen baba oldu

Nesine.com Eskişehir Basket asistan koçu Erdem Bilmen ile eşi Edita Bilmen'in bir kız çocukları dünyaya geldi. Bilmen çifti yeni doğan çocuklarına Melodi ismini verdi. Melodi bebeğin ve anne Edita’nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bilmen ailesini kutlar, Melodi bebeğe şanslı ve uzun bir yaşam dileriz.
 
Seçme sonuçları belli oldu

10 Haziran Cumartesi günü Özel Çağdaş Okulları Spor Salonu’nda gerçekleşen seçmelerde antrenörler tarafından seçilen sporcular belli oldu. 5 Grup’ta 300’e yakın sporcunun seçmelerde 34 sporcu seçildi. Seçilen sporcular temmuz ayının ilk haftasında deneme antrenmanlarına başlayacak. Seçilen isimlerin listelerine eskisehirbasket.com sitesinden ulaşabilirsiniz.
 
Trabzon’u zor günler bekliyor

Basketbol Süper Lig’inde mücadele edecek olan Trabzonspor'u transfer ayında çok zor bir dönem bekliyor. Bordo-mavililerin transfer yapabilmesi için FIBA'lık olan 4 milyon TL civarında bir parayı yatırarak yasağı kaldırtması gerekiyor. Trabzonspor borçlarını kapattıktan sonra yaratacağı kaynakla kadro oluşturabilecek.  
 
Ataman gitti Kunter geldi

Galatasaray Erkek Baketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, sert bir mesaj yayınlayarak görevinden ayrıldı. Galatasaray Odeabank'ta Ergin Ataman'la yolların ayrılmasından kısa bir süre sonra Erman Kunter göreve getirildi. Galatasaray’ın Basketbol Süper Ligi’nde iç transfere başlayacağı belirtildi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.