DORUKHAN’DAN BÜYÜK VEFA

Play Off Final karşılaşmasında Göztepe mağlubiyetinin ardından oyuncular bir bir veda mesajları yayınlarken Eskişehirspor’un genç oyuncu Dorukhan Toköz bir vefa örneği gösterdi. Toköz, “Bir yere gittiğim yok. Benim yerim yurdum belli, doğup büyüdüğüm yer belli. Beraber düştük beraber çıkarız. Sözleşmem devam ediyor para pul önemli değil. Önemli olan vefa.” dedi.

DORUKHAN’DAN BÜYÜK VEFA
05 Haziran 2017 Pazartesi 17:49


 
Göztepe maçı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Toköz, “Karanlık bir gün geçirdik sana doğum günü hediyesi şampiyonluk hediye etmeyi her şeyden çok isterdim can parçam her şey hak ettiğin gibi güzel kalbince olsun güzel kalpli kadın Allah başımızdan eksik etmesin seni inşallah Meleğim benim. ve tabi kulüp çalışanları oyuncular herkes yönetim hocalarımız ve emeği duası olan herkesten Allah razı olsun elimden geleni yaptığımı belirtmek isterim belki herkes gibi. Taraftarımıza sonsuz teşekkür eder hakları ödenmeyecektir sizin de hakkınızı helal etmeniz temennim olur Allah’a emanet olun.” dedi.

Takımda kalmak istediğini belirten Toköz vefanın herşeyden önemli olduğunu söyledi. Toköz, “Bir yere gittiğim yok. Benim yerim yurdum belli, doğup büyüdüğüm yer belli. Beraber düştük beraber çıkarız. Sözleşmem devam ediyor. Para pul önemli değil. Önemli olan vefa tanıyan dostlarım bilir.” ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.