Devler öğrencilerle buluştu

Nesine.com Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmut, başarılı basketbolcular Josh Duncan, Özgün Önver ve Evren Büker Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi'nde panele katıldı.

Devler öğrencilerle buluştu
16 Kasım 2016 Çarşamba 15:47

Şehirle günden güne kaynaşan Nesine.com Eskişehir Basket, dün Spor Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panel oldukça keyifli geçti. İlk olarak Nesine.com Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmut söz aldı. “Takımımız sezona çok iyi başladı” diyen Karamahmut, “9 maçta 8 galibiyetle zirvedeyiz. Sizler gibi bilinçli basketbolseverleri takımımıza desteye davet ediyoruz” dedi.
Bir öğrenci deneyimli basketbolcu Evren Büker’e sporcu beslenmeleri ve antrenmanları hakkında soru yönetti. Bu soruya Evren’in cevabı ise çöyle oldu; “Bana göre sağlıklı beslenme sporun en önemli noktası. Düzenli beslenmiyorsak ne kadar spor yaparsak yapalım bir verim alamayız. Doğru antrenman metodu da çok önemli. Yıllardır yanlış yaptığımızı düşünüyorum. Son yıllarda antrenman işi de profesyonelleşti” diye konuştu.
 Karşılıklı soru-cevap şeklinde geçen panelde bir öğrenci Kaptan Özgün Önver’e boyunun kısa olduğunu ancak basketbolu çok sevdiğini belirterek, ‘Kısa boyluyum sizce basketbolcu olabilir miyim?’ sorusunu sordu. Kaptan, “Basketbolu uzunlar oynar anlayışı yanlış. Boyunuz kısaysa basketbolcu olamazsınız diye bir şey yok. Çok kısa boylu basketbolcu var. Hayallerinizin peşinden koşun. Pes etmeyin” ifadelerini kullandı.
Nesine.com Eskişehir Basket’in Amerikalı basketbolcusu Josh Duncan ise Amerika yıllarını anlattı. Duncan, “Kolejdeyken antrenmanlarımız çok yoğun oluyordu. Çok çalışıyorduk.
Üniversite Ligi’nde elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım. Miami Heat ve Utah Jazz takımlarında bulundu. Oralarda yer alabilmek çok zor. Sonra kendime Avrupa kapılarını açtım. Burada çok mutluyum. Bu sene şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.
Soru-cevap ve açıklamaların ardından Eğitimciler Spor Lisesi Okul Müdürü Veysel Turkurkor söz aldı. Nesine.com Eskişehir Basket ekibine teşekkür eden Turkurkor, okula renk kattıklarını belirtti. Ardından okul yönetimi adına öğrenciler potanın devlerine çiçek taktim etti. Sınıflar sırayla basketbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir çok öğrenci başarılı basketbolculardan imza almak için adeta sıraya geçti.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.