DEVLER KAYBETTİ 84-85

Eskişehir Basket kendi evinde Gaziantep'e kaybetti.

DEVLER KAYBETTİ    84-85
04 Mart 2018 Pazar 21:45

Temsilcimiz maça Yunus Emre Sonsırma, Billy Baron, Berkay Candan, Josh Duncan ve Jeff Ayres beşi ile başladı. Maçın ilk sayısını konuk ekipten Armand (3) atarken Eskişehir Basket’te ise açılışı 3 sayılık atışla Duncan yaptı. Devamında Baron ve Duncan ile sayı üreten temsilcimiz son 4 dakikaya 13-9 önde gitti. Buğrahan Tuncer ve Kravtsov ile etkili olmaya devam eden Dev Adamlar periyodun son saniyelerinde geriye düşünce ilk çeyrek 24-25 konuk ekip lehine bitti.

İkinci çeyreğin başında Sean Armand ve Orhan Haciyeva ile sayı bulan Gaziantep skoru 24-30’a getirdi. Fark 8’e gelince ise Eskişehir Basket koçu Berrocal molayı aldı. Mola dönüşü Dorukhan Engindeniz skoru 26-32 yaptı. Özellikle Armand ve Haciyeva ile farkı koruyan Gaziantep ilk yarıyı 42-52 önde bitirdi.

Potanın Şimşekleri ikinci yarıya Yunus Emre Sonsırma, Billy Baron, Caner Erdeniz, Josh Duncan ve Kravtsov ilk 5’i ile başladı. Buğrahan, Kravtsov ve Caner’in çabalarıyla farkı çift hanelerden tek hanelere indiren Eskişehir Basket, Armand’ı da iyi savundu. Fark bir ara 4 sayıya kadar inerken, periyodu Antep ekibi 62-68 önde tamamladı.

Karşılaşmanın son periyodunda savunmada agresifleşen Eskişehir Basket, rakibin kolay sayı bulmasına engel oldu. Taraftarların da desteğini arkasına alan temsilcimiz, bitime 3 dakika 25 saniye kala Buğrahan’ın uzaklardan gönderdiği 3’lükle uzun bir aradan sonra 76-75 öne geçti. Son 49 saniyeye Antep ekibi 81-82 önde girdi. Carter topla yürüyünce bitime 32 saniye kala top Eskişehir Basket’e geçti. Billy Baron’un müthiş 3’lüğüyle Devler 15 saniye kala 84-82 öne geçti. Son saniyede Erolcan’ın 3’lüğüyle Antep ekibi maçı 84-85 kazandı.

1. Periyot Sonucu

Eskişehir Basket-Gaziantep Basketbol: 24-25

İlk Yarı Sonucu

Eskişehir Basket-Gaziantep Basketbol: 42-52

3. Periyot Sonucu

Eskişehir Basket-Gaziantep Basketbol: 62-68

Maç Sonucu

Eskişehir Basket-Gaziantep Basketbol: 84-85


 

Kravtsov’dan 19 sayı

Eskişehir Basket’in Ukraynalı uzunu Viacheslav Kravtsov, Gaziantep Basketbol maçında iyi bir performans sergiledi. 19 sayı atan Ukraynalı takımının en skorer ismi oldu. Buğrahan ise 17 sayıyla oynadı.

 

En skorer Armand

Gaziantep Basketbol’un başarılı oyun kurucusu, karşılaşmanın en skorer ismi olmayı başardı. Amerikalı gard inanılmaz yüzdeli oynayarak takımının sayı yükünü sırtladı. Sean Armand attığı 28 sayıyla yıldızlaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.