DEVLER GALİBİYET PEŞİNDE

Geçtiğimiz hafta ligdeki en zorlu rakibini deviren Nesine.Com Eskişehir Basket, cumartesi günü Akhisar Belediye ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu maç saat 18.00’de başlayacak

DEVLER GALİBİYET PEŞİNDE
27 Ocak 2017 Cuma 13:40

Şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen başarılı temsilcimiz Nesine.Com Eskişehir Basket, geçtiğimiz hafta evinde ligin en güçlü ekiplerinden Sakarya BŞB’yi 73-68 yenmişti. Final Gençlik ve Sakarya BŞB karşısında iki maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Potanın Şimşekleri, yarın  seriyi devam ettirmek ve hedefine bir adım daha yaklaşmak için maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.
Nesine.Com Eskişehir Basket yarın karşılaşacağı güçlü rakibi Akhisar Belediye ile BESYO Spor salonunda karşılaşmış, oldukça çekişmeli geçen maçın son dakikalarında attığı basketlerle salondan 87-80 galibiyetle ayrılmıştı. Akhisar Belediye yarın bir taraftan bu karşılaşmanın rövanşını almak isteyecek, diğer taraftan Play-Off oynayabilmek için temsilcimizden mutlaka galibiyet almak için salona çıkacak.
Akhisar Belediye-Nesine.com Eskişehir Basket
Yer: Akhisar
Saat: 18.00
TAM KADRO HAZIRIZ
Nesine.com Eskişehir Basket’te zorlu Akhisar Belediyesi maçı öncesi sakat veya cezalı isim bulunmuyor. Koç Brad Greenberg kadroya alacağı 12 ismin tamamında faydalanabilecek. Bu durum teknik kadroyu sevindiriyor.
HEDEFLERİ PLAY-OFF
Geçen hafta deplasmanda Düzce Belediyespor’a 80-65 gibi farklı bir skorla yenilen Akhisar Belediye için Nesine.com Eskişehir Basket karşılaşması büyük önem taşıyor. Halen 27 puanla 11’nci sırada bulunan Akhisar ekibinin Play-Off’a katılabilmesi için ilk 8 takım arasına girmesi gerekiyor. Rakip açısından daha büyük önem taşıyan karşılaşmadan Akhisar Belediye’nin yenik ayrılması Play-Off hedefinden de uzaklaşması anlamına geliyor.
MAÇ AKHİSAR’DA
Akhisar Belediyesi’nde futbol takımı maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynarken, basketbol takımı maçlarını Akhisar’da oynuyor. Akhisar Belediyesi ile Nesine.com Eskişehir Basket arasında oynanacak zorlu karşılaşma Akhisar Belediyesi Spor Salonu’nda oynancak. Salonun kapasitesi bin 800 kişi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.