Dev adamlar seri peşinde

Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6. Hafta karşılaşmasında 12 Kasım Pazar saat 19.30’da İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka’nın konuğu olacak. Son iki maçını kazanan temsilcimiz seriyi 3’e çıkartmayı hedefliyor

Dev adamlar seri peşinde
11 Kasım 2017 Cumartesi 15:38

İspanyol Koç Josep Maria Berrocal yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçiren ve Basketbol Süper Ligi’ne müthiş başlangıç yapan Siyah-Kırmızılılar, ilk beş haftada 4 galibiyet alarak önemli bir performans sergiledi. Son iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Dev Adamlar bugün İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka ile mücadele edecek.

Zorlu maç saat 19.30’da

Koç Berrocal idaresinde Eskişehir’de son antrenmanını yapan Dev Adamlar, öğlen saatlerinde karayolu ile İzmir’e gitti. Temsilcimiz Eskişehir Basket’in galibiyet alarak seri yakalamak istediği zorlu karşılaşma, İzmir Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak ve maç saat 19.30’da başlayacak.

Kaf Kaf’la 4’ncü randevu

Eskişehir Basket’in bugün karşılaşacağı İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka Türk basketbolunun öncü isimleri arasında yer alıyor. Ligin hemen her sezonunda belirli bir başarı çizgisinin altına düşmeyen Yeşil-Kırmızılı ekip Ege’nin en güçlü ekibi olarak dikkat çekiyor. Eskişehir Basket, tarihinde Pınar Karşıyaka ile 2’si ligde 1’i Federasyon Kupasında olmak üzere 3 kez karşılaştı ve bu karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrıldı.

Takım eksiksiz gitti

Potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, sabah Anadolu Üniversitesi’nde tam kadro yapılan antrenmanın ardından karayolu ile İzmir’e gitti. Temsilcimizde sakat oyuncunun bulunmayışı teknik ekibi sevindirirken Devler Eskişehir’e galibiyetle dönmek istiyor. 12 Kasım Pazar akşamı saat 19.30’da başlayacak olan maç Beinsports 3 kanalından canlı yayınla izlenebilecek.

Tek galibiyetleri var

Dev Adamlar’ın deplasmanda mücadele edeceği Pınar Karşıyaka lige iyi bir başlangıç yapamadı. Geride kalan 5 haftada 4 mağlubiyet alan Mavi-Beyazlı ekip tek galibiyetini 1. hafta maçında Anadolu Efes’i 92-85 yenerek aldı. Son olarak 5. haftada Fenerbahçe Doğuş’a konuk olan ekip parkeden 97-71’lik skorla mağlup oldu. Ligde sondan ikinci basamakta bulunan İzmir temsilcisi, Eskişehir Basket’i yenerek çıkışa geçmek istiyor.

Genç takım mağlup oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Basketbol Gençler Ligi’nin (BGL) 7’nci haftasında temsilcimiz Eskişehir Basket Genç Takımı, Tofaş ile mücadele etti. Yenikent Spor Salonu’nda oynanan zorlu karşılaşmanın ilk periyodu 22-21 temsilcimizin üstünlüğü ile biterken ilk yarıyı 30-46 Tofaş aldı. Oyunun kontrolünü eline geçiren Tofaş ekibi 3. periyodu 49-71 ve maçı da 69-104’lük skorla kazandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.