Dev Adamlar ilk maçına çıkıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Eskişehir Basket, yarın hazırlık maçına çıkacak. Dev Adamlar Antalya’daki hazırlık kampı dahilinde saat 16.00’da Uşak Sportif ile mücadele edecek.  

Dev Adamlar ilk maçına çıkıyor
25 Ağustos 2017 Cuma 14:51


Çalışmalar 8 gündür sürüyor

Yeni Koç Josep Maria Berrocal idaresinde Antalya Belek’te hazırlık kampı yapan Eskişehir Basket yarın kampın son gününde Uşak Sportif ile hazırlık maçı yapacak. 8 gündür süren kampta güç ve kuvvet depolayan Potanın Şimşekleri, antrenmanlar dahilinde her gün çift antrenman yaparak yeni sezondaki zorlu karşılaşmalara hazırlandılar.
 
Rakip, Uşak Sportif

Yapılan antrenmanların ardından Potanın Şimşekleri yarın Süper Lig ekiplerinden Uşak Sportif ile hazırlık maçında mücadele edecek. Hazırlık maçında İspanyol Koç Berrocal takımını ilk kez bir müsabakada izleme fırsatı yakalayacak. Saat 16.00’da oynanacak olan maçın ardından ise temsilcimiz Eskişehir’e dönerek yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.


Koç Berrocal’dan uyarılar
Eskişehir Basket dün yapılan çalışmalara her gün olduğu gibi fitness salonunda güç ve kuvvet depolayarak başladı. Akşam saatlerinde yapılan çalışmada ise Potanın Şimşekleri parkeye indiler. Koç Josep Maria Berrocal çalışma öncesi oyuncularıyla ayaküstü toplantı yaparak bugün oynanacak Uşak Sportif maçı için uyarılarda bulundu. Pota altında çok dikkatli olunmasını isteyen İspanyol koç basit hata istemiyor. Toplantının ardından ise topla yapılan çalışmalarla Dev Adamlar günü noktaladı.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.