DEV ADAMLAR DÖRTLÜ FİNALE ADINI YAZDIRDI

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde Play-off çeyrek final üçüncü maçında Dev Adamlar, İstanbulspor Beylikdüzü'nü 83-80 mağlup etti.

DEV ADAMLAR DÖRTLÜ FİNALE ADINI YAZDIRDI
03 Mayıs 2017 Çarşamba 17:52

Nesine.Com Eskişehir Basket, Yunus Emre Sonsırma, Buğrahan Tuncer, Sean Marshall, Josh Duncan, Cemal Nalga ilk 5'i ile başladı. Mücadelenin ilk periyodu 20-20'lik beraberlikle, ilk yarı ise konuk ekip Nesine.Com Eskişehir Basket'in 44-42 üstünlüğü ile sonuçlandı. Mücadelenin üçüncü periyodunda konuk ekip kırmızı-siyahlılar sayı farkını az da olsa açarak 68-62'lik skorla önde tamamladı. Kıran kırana geçen karşılaşmayı Nesine.Com Eskişehir Basket 83-80 kazanarak Play-Off'ta 3-0 öne geçti ve adını Dörtlü Final'e yazdırmayı başardı. Mücadelenin en skorer ismi 18 sayıyla İstanbulspor Beylikdüzü'nden Elijah Johnson olurken, Eskişehir ekibi adına en çok skoru 17 sayıyla Josh Duncan üretti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.