DERSİNE İYİ ÇALIŞ HOCAM !!!

Cemal Yavuzol: "Kaldı 6 final haftamız. Hala devre arasında yazdığım yerdeyim. 39 puan kurtarır. Bu milli maç arasında önce kafalar toparlanmalı, işin şakasının kalmadığı anlatılmalı, iyi çalışılmalı, özellikle de hem bizim takımımız hem de oynayacağımız rakipler iyi analiz edilmeli..."

DERSİNE İYİ ÇALIŞ HOCAM !!!
19 Mart 2018 Pazartesi 08:41

            Eskişehirspor, dolu tribünler önünde oynadığı Ankaragücü’ne de yenilerek, üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Rakiplerinden sonra oynayan ve hepsinin puan kaybettiği bu haftada alacağı bir galibiyetle 3 basamak birden tırmanma fırsatını, mağlup olarak kaçırdı. Bruno’yla, Hürriyet’in cezalı, Semih Güler’in de sakat olduğu bu deplasmanda Bedirhan, Aykut ve uzun haftalardan sonra Bilal Aziz sahadaydı. Bu oyuncular sahada olunca Dorukhan tekrar merkez orta sahada, Kaan da sol önde görev aldı.

           Top rakipteyken, takım halinde topun arkasına geçen, alan daraltan, fazla sayıda oyuncuyla kapanan, kazandığı toplarla rakibin arkasına oynayarak pozisyon arama düşüncesiyle çıktığımız maçta, bunu sahaya yansıtamadık. Yani Altınordu’nun bize yaptığını yapamadık. Bunun sebebi, kazandığımız topları olumlu kullanamamamızdı. Rakibin yaptığı top kayıplarına en kısa sürede biz de kayıpla karşılık verdik. Oysa top kazanımlarında fazla değil, 3-4 tane doğru pas yapabilseydik; Ofoedu’nun istediği toplarla buluşmasını sağlayabilirdik. Hücuma çıkamayınca, bizim için beraberlik en iyi sonuçtu. Rakip ise buna karşılık olarak oyuna aldığı ikinci yüksek santrafor Kehinde ile tamamen gol umudunu, kenardan ve cepheden ceza sahasına atılacak yüksek toplara bağladı. Çok geçmeden de savunma oyuncusu Yusuf’un kafasından bulduğu golle bunu gerçekleştirerek maçı kazandı.

Yazının devamı için tıklayın

http://www.esgundem26.com/dersine-iyi-calis-hocam-makale,302.html

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.