Deplasmanda 3’te 3

Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki görkemli yürüyüşüne devam ediyor. Önceki akşam Pınar Karşıyaka’yı evinde 70-74 mağlup eden Dev Adamlar, çıktığı 3 deplasmandan da firesiz döndü

Deplasmanda 3’te 3
13 Kasım 2017 Pazartesi 15:16

Muhteşem performansı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6’ncı haftasında 11 puanla ligin 2’nci sırasında bulunan Siyah-Kırmızılı temsilcimiz, çıktığı 3 deplasmandan da galibiyetle döndü. İlk deplasmanda Banvit’i 55-58’le geçen Dev Adamlar, daha sonra Gaziantep’i uzatmalarda 118-119, önceki gün ise Pınar Karşıyaka’yı zorlu mücadele sonunda 70-74 yenerek muhteşem bir deplasman performansı sergiledi.

Ayres’ten büyük katkı

Eskişehir Basket’in Amerikalı yıldızı Jeff Ayres sezon başından bu yana önemli işlere imza atıyor.  İstikrarlı oyunuyla takımına büyük katkı yapan Ayres, büyük çekişmenin yaşandığı Pınar Karşıyaka maçında 33 dakika süre alarak 14 ribaund ile parkedeki bütün oyunculara açık ara fark attı. Süper Lig’in ribaund zirvesine yerleşen Ayres, 6 hafta sonunda 11.83 ortalamayı yakalayarak adeta “Ribaundlar benden sorulur” mesajı verdi.

Kravtsov etkili oldu

Eskişehir Basket’in Ukraynalı yıldızı Viacheslav Kravtsov, Pınar Karşıyaka karşısında takımını sırtlayan oyuncular arasında yer aldı. Ukrayna Milli Takımı’nda olması nedeniyle sezon başındaki hazırlık kampına geç katılan pivot oyuncu, her geçen hafta yükselen bir grafik çiziyor. Pınar Karşıyaka karşısında 26 dakika parkede kalan Kravtsov, 14 sayı kaydederek takımının en skorer oyucusu oldu.

Fenerbahçe maçı biletleri satışta

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 7’nci haftasında Eskişehir Basket ile Fenerbahçe Doğuş arasında 19 Kasım Pazar günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda saat 15.15’te oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Biletix.com internet sitesinden ve Kanatlı AVM içerisindeki biletix gişesinden satış gerçekleştiriliyor. Ayrıca maç günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu Bilet Gişesi’nden de bilet satışı yapılacak.

Bilet fiyatları şu şekilde;

Tam            : 30 TL

Öğrenci            : 15 TL

Engelli ve 10 yaşından küçük taraftarlar ücretsiz izleyebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.