DENİZLİ: HEDEFTEN SAPMA YOK

Yeni Malatya maçı öncesinde basın karşısına çıkan Denizli “Buraya ilk geldiğimde ne dediysem aynı görüşlerim geçerlidir. Sezon sonunda Eskişehirspor hak ettiği yerde olacak” dedi.

DENİZLİ: HEDEFTEN SAPMA YOK
14 Nisan 2017 Cuma 10:58

Hesapları gerçekleştireceğiz
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizli “Son 7 haftaya girerken hem takımızdan hem de ligin yaşayabileceklerinden bahsedelim. Adana Demirspor maçı bizim ve camianın aklına dahi getirmediği bir şekilde sonuçlandı. Bu ligde bu sonuçlarla yaklaşık her hafta karşılaşıyoruz. Rakiplerimizin de puan kaybettiği haftada önemli bir avantaj yakaladık ama değerlendiremedik. 2-0’dan sonra beraberliği yakalayıp sonra mağlup duruma düşmek üzüntüyü daha yoğunlaştırdı. Ben Eskişehirspor’a geldiğim zaman ne dediysem o görüşüm aynen hatta daha güçlü olarak devam ediyor. Bu takımı hak ettiği yere taşımanın hesapları içerisindeyiz. Ve bu hesapları gerçekleştireceğiz. Şartlar ne olursa olsun Eskişehirspor önümüzdeki sezon süper ligde daha doğrusu düşündüğü yerde olacak” dedi.
Zorlu maçlar bizi bekliyor
Denizli son 7 haftanın birbirinden zor maçlara sahne olacağını beklirterek, “Zorlu maçların bizi beklediğini biliyoruz. Son hafta ortaya çıkan sonuç ardından yaşadığımızı üzüntü belli. Bu hafta ve önümüzdeki hafta oynayacağımız bizim için önümüzü görme açısından çok daha net bir tablo ortaya koyacak. Ben geldiğim günden beri takımıma futbolcularıma şehre ve taraftara büyük bir inanç duyuyorum. Ve bu inancı hayata geçirmek için her şeyi ortaya koyacağız. Hem sevinç, hem de üzüntüde birlikte hareket etmeleri açısından futbolcularımın sergilediği tavır gayet güzel. Bu haftanın bizim için iyi geçmesi için her damla terimizi ortaya koymak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Malatya da, Sivas da güçlü rakipler biz de en az onlar kadar güçlüyüz, bunu da ortaya koyacağız. Bir kez daha tekrarlayayım. Burada ilk gün ne dediysem sezon sonunda onu yaşayacağız” dedi.
Ne zaman kaybedeceğimiz önemli
Hedeflerinin kalan haftalarda puan kaybetmemek olduğunu belirten Denizli, “Kayıp bareminden bir kısmını harcadık. Çok önemli bir kısmını mı harcadık? Hayır. Kaybedebileceğimiz 3-4 puanlık bir barem var. Ama bu puanları ne zaman kaybedeceğimiz çok önemli. Kime karşı kaybedeceğimiz çok önemli. Şuan ki puanımız bizi ileri taşıyabilecek puan barajının içinde. Bizim hedefimiz hiç puan kaybetmemek. Bunun için ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Futbol her şeyin her an ters düz olabileceği bir spor dalı. Yılarca bu hesapları yaptım. Bu hesaplarımın büyük bir bölümü düşündüğüm gibi sonuçlandı. Bu şehrin nelere layık olduğunu daha iyi hissediyorum” dedi.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İncitatus - 7 yıl önce
malatya ve sivas maçlarını kaybetme bu iş olur hocam