Demirbakan: Bu maçta biz 12. Adama güveniyoruz

Açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, İstanbul maçı ile ilgili olarak yapılan ruhsuz oynadılar yorumuna kırıldığını belirterek, “Ruhsuz falan oynamadık. Futbolun doğrularını yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Demirbakan: Bu maçta biz 12. Adama güveniyoruz
19 Aralık 2019 Perşembe 16:35

İstanbulspor maçını değerlendiren Demirbakan, “Geçen haftaydı o. Maça çok az kala geçen haftanın muhabettine girmeye gerek yok. Eskişehirlilerin futbol anlayışının değişmesi gerekiyor. O zaman çağı yakalayabiliriz. Futbolun doğrularını yapmaya çalışıyoruz. Vur kır parçala ile maç alınmıyor. Bilerek oynamaya çalışıyoruz. Plan program dahilinde oynamaya çalışıyoruz. Futbol koşmak değildir. Futbol da tempo dedikleri bir şey var. 10 bin metre yarışına benzer futbol. Biz yavaş oynadığımızda ruhsuz oynamıyoruz. Ne yapacağız dıgıdık dıgıdık koşacak mıyız? Biz enerjimizi 90 dakikaya böleceğiz. Bu beni kırdı, ruhsuz oynadı yazmışlar. Biz ruhsuz değiliz. Bilerek oynadık. Doldur boşalt mı oynayalım? Kaos futbolu mu oynayalım? O da oynanılır ama ne zaman hangi maçta oynayacağımız önemli. Geçen hafta benim gördüğüm kadarıyla takım pozisyonu iyiydi. İstanbul takımına fazla pozisyon vermedik. Ben takımın duruşundan memnunum. Sıkıntıya yol açan öndeki adamların topu tutamadılar. Onlarda robot değil. “O gün günlerinde değildi” deyip geçeceğiz.

Emre Güral ile yaşanan tartışma: Daha önce söyledim benim arkam dönüktü ses geldi. Bir şeye tekme atmış Olabilir oyundan çıkmış. O da oynamak istiyor. Gittim gereğini söyledim. O da bana hocam kendime kızıyorum dedi. O tepkisi normaldir. Hiçbir futbolcu oyundan çıkmak istemez. Bir hafat öncede Ferhat, yardımcı hoca ile bir diyalog yaşamış.

Balıkesir maçı:

Biz diğer rakiplerimize nasıl hazırlandıysak Balıkesir maçına da aynı şekilde hazırlanıyoruz. Futbolcuların hepsine teşekkür ediyorum. Özveri ile çalıştılar. Yalnız kaldık ama şuanda kulübün bir sahibi var. Şuanda da ilk yarının son maçları olmasının dezavantajlarını yaşıyoruz. Bu hafta taraftarın bir kat daha fazla desteklemesi lazım. Bu maç ilk devrenin son maçı. Bu maçta biz 12. Adama güveniyoruz. Eksik ya da sakat futbolcumuz yok. Hiç bir zaman eksik futbolcumuz var demem. 8 kişi kalsak o 8 kişiyle oynarız. Öyle bahanelere hiç sığınmam.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.