Coşkun hoca iddialı: Takım ligde kalacak

Demirbakan: Eskişehirspor’daki futbolcularda mücadele azmini gördüm. Biz bu takımı ligde tutacağız.

Coşkun hoca iddialı: Takım ligde kalacak
08 Aralık 2019 Pazar 14:29

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan Radyo Gol’de Cem Yılmaz’ın sorularını yanıtladı. Demirbakan takımının ligde kalacağına inancının tam olduğunu söyledi.Daha öncede böylesi zorlu süreçlerden geçtiğini belirten Demirbakan, “Bu süreçleri daha önce geçirdim o sebeple kendimden eminim, bizim kadar bizim yönlendirdiğimiz insanlarda bizim kafamızda mücadele edecekler futbolcularda fedakarlıkları gördüm, Eskişehirspor’lu futbolcularda savaşma azmini gördüm, biz Eskişehirspor’u ligde tutacağımıza eminiz” dedi.

Eskişehirspor formasını giymek kolay değil

Futbolcularının devre arasında takımdan ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin açıklamarlda bulunan Demirbakan, “Gitmek isteyen futbolculara ‘dur’ diyemem, kimseye ödün vermem isteyen gider isteyen kalır hiç önemli değil benim için. ama gitmeseler daha iyi olur. Lakin gitseler de Eskişehirspor forması da o kadar kolay giyilecek bir forma değildir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.