Coşkun Demirbakan: Taraftarımızın başını öne eğmeyeceğiz

TRT Spor’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Coşkun Demirbakan, “Bu ülke ne çekiyorsa, yetkili bilgisizlerden çekiyor. Sanatta, siyasette, sporda her şey de bunun sıkıntısını çekiyoruz. Eskişehirspor’un bu duruma gelmesi sorumluluk sahibi yetkililerin yanlış yönetimidir” dedi.

Coşkun Demirbakan: Taraftarımızın başını öne eğmeyeceğiz
22 Kasım 2019 Cuma 17:52

Eskişehirspor’un zor bir süreçten geçtiğini belirten Demirbakan, . “Biz ne kadar başarılı olursak talibimiz o kadar artar. Biz birkaç maçtır yönetimsiz çıkıyoruz maçlara. Geldiğimiz dönemden şimdiye kadar başarılı olduk diyebilirim.. Ben idari işleri fazla girmem. Ne oraya giderim, ne buraya giderim işim olmaz. Şuana kadar hiçbir yere gitmedik. Bir tek emniyet müdürümüz bizi davet etti. Belediyelerimiz gereken desteği yıllardır veriyorlar. Daha da veriyorlar. Yönetici kim olur bilmiyorum. Yönetimin futboldan anlaması şart değil. Yönetici futboldan anlasa zamanında futbol oynardı zaten. Kulüp yöneticilerinin futboldan anlamasına gerek yok. Yönetici kulübe ekonomik kaynak sağlamak için görev yapar. İşten anlayan eski futbolculardan birkaç tanesini yönetime yerleştirebilirler. Bazen yöneticiler maça çıkarken futbolcuyu motive etmek için bir şeyler söylemesi halinde bizim yaptığımız tüm çalışmaları bitirebilir. Spor psikolojisi okumadığı için ters tepebilir. Türkiye’nin sorunu herkesin kendi işini yapmayarak başka işlere müdahale etmesi. Herkes kendi işini yapması lazım. Bu ülke ne çekiyorsa, yetkili bilgisizlerden çekiyor. Sanatta, siyasette, sporda herşeyde bunun sıkıntısını çekiyoruz. Eskişehirspor’un bu duruma gelmesi sorumluluk sahibi yetkililerin yanlış yönetimidir. Aşırı gelirleri oluyor kulüplerin, kulüpler bunu güzel şekilde değerlendirse zaten işler bu duruma gelmez” dedi.

Taraftarlarımızın boynunu eğmemek için oynuyoruz

Bu hafta güçlü br rakiple mücadele edeceklerini belirten Demirbakan,   “Güçlü bir rakiple oynayacağız rakip bizim izin verdiğimiz kadar oynar. Taraftarımızda bizim itici gücümüz. İç sahadaki maçlarda motive oluyoruz. Bu olaylara 34 senedir bu işi yapıyorum. Süper ligde başladım. Şimdi 20 yaşında olanlar beni klavye başında eleştiriyor. Biz bu durumun üstesinden gelebilecek potansiyele sahibiz. Geçmişi bildiğim için şuan ki; durum beni üzüyor. Bu takımı bu sene ligde bırakmaya mecbur hissediyoruz kendimizi mecburuz da.

Büün düşüncemiz taraftarımızı sevindirmek onların yerine koyuyoruz kendimizi. Şuanda ekonomik kriz var. Onların aldığı maç bileti bile onların bütçesini etkiliyor.  Biz her zaman kendi taraftarımızın kafasını öne eğmeyecekleri sonuçlar almak için oynayacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.