Coşkun Demirbakan'dan Eskişehirspor açıklaması

Eski Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, kendisine 'Eskişehirspor'a Gel' çağrısı yapanlara yanıt verdi. Demirbakan, yönetimin üçüncü sınıf dayatma hoca arayışı içinde olduğunu belirterek kendilerine başarılar diledi.

Coşkun Demirbakan'dan Eskişehirspor açıklaması
04 Nisan 2018 Çarşamba 08:32

Bir dönem Eskişehirspor Teknik Direktörlüğünü yapan Coşkun Demirbakan, sosyal medyadan kendisine takımın başına geçmesine yönelik yapılan çağrılara yanıt verdi.
Demirbakan şunları söyledi: “Geçmişte hocam ne olur kurtar bizi dediklerinde sondan ikinci alıp sezonun son maçına lider çıkardığım, daha sonra ki sezonlarda play- off oynattığım Eskişehirspor'un zor günlerine geçmişte olduğu gibi yine çare olabilirdik. Ancak başkanın yine İstanbul'da birkaç yıldır olduğu gibi üçüncü sınıf dayatma hoca arayışlarını duyduktan sonra kendisine başarılar demekten başka bir şey diyemeyiz. Şahsıma olan inanç ve güvenlerinden dolayı görev almamı isteyen, destekleyen başaracağımdan ligde bırakacağımdan emin , futbolu ve maziyi iyi bilen herkese teşekkür ederim” dedi.

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.