ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI

Ligin 8. haftası oynanan Hatayspor karşılaşmanın ardından kendi sahasında mağlubiyet yüzü görmeyen Eskişehirspor, Adana Demirspor’u ağırladığı maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI
02 Mart 2019 Cumartesi 18:05

8 hafta sonra 

Ligin 24.. haftasında kendi saha ve seyircisi karşısında Adana Demirspor’u ağırlayan Eskişehirspor, 64. dakikada Levent Ayçiçek ve 75. dakikada Gladky’nin attığı gollere 90+4’te Emre Günal ile karşılık verdi. . Fuat Çapa’nın tecrübeli futbolcuları sahaya sürdüğü karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken 2. Yarıya daha iyi başlayan Eskişehirspor yakaladığı atakları sonuçlandıramadı. Adana Demirspor’un ikinci golünden sonra rakip kaleye baskıyı bir hayli artıran Kırmızı Şimşekler 90+4’te Emre Güral ile 2-1’lik sonucu yakaladı.   Kendi sahasında 8 hafta sonra ikinci mağlubiyeti alan Kırmızı Şimşekler, 24. haftayı 25 puan ile kapadı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.