ÇOK DAHA İYİ BİR ESKİŞEHİRSPOR İZLEYECEĞİZ

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu İstanbulspor maçı sonrasında konuştu.

ÇOK DAHA İYİ BİR ESKİŞEHİRSPOR İZLEYECEĞİZ
14 Ağustos 2017 Pazartesi 13:03


Kulüp Başkanı Özeçoğlu ilk maçın ardından yaptığı açıklamadaşu ifadelere yer verdi: "Deplasmanda alınan 1 puan değerlidir. Kötü bir sonuç olarak değerlendirilmemeli. İçerisinde bulunduğumuz durumu herkes biliyor. Takımın sahaya çıkmasınının bile mucize olduğu noktadan geldik. Sergen Hoca takımın başına çok kısa bir süre önce geçti. 2 aydır hazırlık yapan takımlara karşı mücadele ediyoruz. Hazırlık sürecimizin ne kadar kısa ortada. Bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var. Milli aradan önce evimizde iki güçlü ekip ile oynayacağız. Milli aranın ardından çok daha iyi bir Eskişehirspor izleyeceğimizi düşünüyorum. 

Bizim taraftarımızdan tek ricamız tribünleri doldursunlar. Onlardan maddi bir beklentimiz söz konusu değil. Kombine bilet bedellerini düşük tuttuk ki tribünler dolsun. Ben taraftarımızın bu görevini de yerine getireceğine inanıyorum.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.