Çekilişe katılan 50 taraftara kombine bilet hediye

Eskişehir Özel Ümit Hastaneleri Eskişehirspor'a hem maddi hem de manevi destek için maratondan 50 kombine bilet kampanyası başlattı.

Çekilişe katılan 50 taraftara kombine bilet hediye
08 Eylül 2017 Cuma 14:44

Çekilişe katılabilmek için, Özel Ümit Hastanesi 'Facebook' sayfasını beğenmek, sayfada bulunan çekiliş görseli altına 3 arkadaşı etiketlemek ve çekiliş görselini herkese açık bir şekilde paylaşması gerekiyor. Çekiliş sonrasında ise 50 taraftara maraton bölümünde kombine verilecek. 
Özel Ümit Hastanelerinden katılım koşulları ile ilgili yapılan açıklamada; "Katılımcılar gerçek isimlerini içeren facebook hesabına sahip olmalıdır.
Çekiliş için yaş sınırı yoktur. 18 yaş altındaki katılımcılar ödüle konu bileti velisi ile birlikte alacaktır. Çekilişe katılabilmek için, çekiliş şartlarının tümünün yerine getirilmesi gereklidir. Daha önce sayfamızı beğenen kişiler sayfamızda bulunan çekiliş görseli altına 3 arkadaşı etiketleyerek ve sayfamızda bulunan çekiliş görselini herkese açık bir şekilde paylaşarak çekilişe katılmış sayılırlar. Çekiliş, 02 Ekim 2017 tarihinde "Facebook" hesabımızda gerçekleştirilecek canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kazanan katılımcılara ödülleri Özel Ümit Hastaneleri İdari Birimi tarafından ulaştırılacaktır. Özel Ümit Hastaneleri gerekli gördüğü hallerde, çekiliş öncesinde, esnasında veya sonrasında herhangi bir sebep göstermeksizin çekilişi iptal edebilir. Özel Ümit Hastaneleri böyle bir durumda çekilişi tekrar açma, uzatma yönünde karar alabilir. Çekilişe katılan kişilerin, çekiliş hakkında hiçbir itiraz hakkı yoktur. Kazanan kişilerin T.C. Kimlik numaraları alınacak ve 'Facebook' hesap isimleri ile uyumu kontrol edilecek olup bir kişi en fazla bir ödül kazanabilecektir" ifadelerine yer verildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.