ÇAPA:AMA BİZ BUNU ÇÖZECEĞİZ

Karşılaşma ardından basın toplantısında konuşan Çapa, “Protokoldeki misafirlerimiz bizi en az sahadaki mücadele kadar sevindirdi. İki futbolcunun imza vermemesi ise bizleri hayal kırıklığına uğrattı"

ÇAPA:AMA BİZ BUNU ÇÖZECEĞİZ
20 Ocak 2019 Pazar 18:34

Basın toplantısına maçı değerlendirerek başlayan Çapa “Karşılaşma öncesi çok soru işaretleri vardı. Semih’in olmaması Alperen’in sakatlanması bunu nasıl çözeriz diye eminim çok insanın kafasında sorular vardı. Ama biz rahattık. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu karşılaşmada neler yapabileceğimizi biliyorduk.

Sahada değişik bir oyun dizilişimiz vardı bugün 4-4-2 oynadık. Rakip daha çok merkezden geliyordu. Bu taktik gayet başarılı oldu. Maçın genel olarak tablosu istediğimiz şekilde gelişti. Bir ve ikinci bölgede iyiydik 3. bölgede sıkıntılarımız var. Ama buna rağmen ciddi pozisyonlar ürettik. Oynadığımız oyundan mücadeleden mutluyum” dedi.

Protokole dikkat çekti

Protokolde yer alan bürokratlardan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çapa, “Bugün sadece o oyuncuları görmekten değil protokoldeki misafirlerimizden de mutlu oldum. Bu beni en az sahada oynanan oyun kadar mutlu etti. Üst düzey bürokratlarımızın maça gelmesi bizi hem mutlu etti, hem gururlandırdı. Biz birlik ve beraberlik sergilediğimiz sürece her şey daha iyi olacak. Bizim maddiyattan ziyade akla ihtiyacımız var. Büyüklerimizin bizi yönlendirmesine ihtiyaç var. Umarım bundan sonra ortak bir karar ile Eskişehirspor’un zemini yeniden inşa ederiz” dedi.

Çapa’dan sitem

Son iki futbolcunun imza vermediğini belirten Çapa  “Transfer tahtası maalesef iki arkadaşımız yüzünden açamadık. Çok üzücü. Buranın tribününün ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Yıllardır buranın formasını giymiş bir arkadaşımızın bu kadar direnmesi bizi üzdü, taraftarımızı üzdü, hayal kırıklığına uğrattı. Sorun değil Biz bunları bir şekilde çözeceğiz. Ama Eskişehirspor hiçbir zaman unutmaz iyisini de kötüsünü de. Sadece işler iyi gittiğinde değil, eğer o formayı öpüyorsan, bugün o armanın yanında olman lazım. İki dosyamızı önümüzdeki günlerde çözüp aylardır bekleyen arkadaşımızın lisansını çıkarıp bu arkadaşlarımız ile birlikte güzel işler yapacağız. İsim vermenin anlamı yok. 69 kişiden alıp iki kişiden alamıyorsan bu çok üzücü” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.