ÇAPA: TRANSFER TAHTASINI AÇAMAZSAK DURUM KARANLIK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Çapa; "Bu hafta sonunda kadar transfer açılmazsa görevi bırakacağım" dedi.

ÇAPA: TRANSFER TAHTASINI AÇAMAZSAK DURUM KARANLIK
21 Ocak 2019 Pazartesi 23:44

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çapa, "Transfer tahtası açmak için 2 eski futbolcunun imzası daha gerekli. Camiamız 6 aydır sıkıntı çekiyor. Meslektaşları 6 aydır büyük sorun yaşıyor. Bütün bunları görüp hâlâ imza vermemek çok üzücü. Ekonomik olarak olanaklarımız sınırlı. Yaz döneminde transferi için anlaştığımız futbolcuları 31 Ağustos gecesinden itibaren biz mağdur ettik. 6 aydır buradalar ve bir lira maaş almadılar. Önceliğimiz elimizdeki oyuncuları oynatmaktır. Kulübün durumunun netleşmesini bekliyorlar. Transfer tahtası açılırsa bizimle devam etmek istiyorlar. Toplantı yaptık, bu kararı aldık" dedi.

-İkinci yarıda işimiz zor-

Geçen hafta başkan olan Kaan Ay'ın çok genç bir başkan olduğunu, bunun camiaya olumlu bir hava getirdiğini belirten Fuat Çapa, "Başkanımız 37 yaşında belki de Türkiye'de en geç yaşta başkanlığa erişme unvanına sahip. Türk futbolundaki değişimi gösteriyor bu... Fakat transfer tahtasını açamazsak durum karanlık. Örneğin stoperde oynayacak bir isim arıyoruz; bulamıyoruz. Forvet ve defansta çok fazla alternatifimiz yok. Transferi açamazsak ikinci yarıda işimiz zor. Bu hafta sonunda kadar transfer açılmazsa görevi bırakacağım. Zaten transferini tescil ettiremediğimiz arkadaşlarımız da gitme kararı aldılar. Çünkü onlara lisans çıkartamıyoruz. Transferi açamazsak görevi bırakacağım" ifadelerini kullandı. (Kaynak: Ajansspor)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.