Çapa, “Bu gidişat gidişat değil” dedi ve ekledi: Benim devam etmemin ne faydası olacak?

Karabükspor karşılaşması ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çapa, lisans krizinde maddiyatın, manevi değerlerden çok şey alıp götürdüğünü gördüklerini belirterek “Benim bu takımı ayakta tutmam önemli değil. Ben bir yere kadar ayakta tutarım. Herkesin bir sınırı var. Ben alamayacağım sorumluluğun altına girmek istemem” diye konuştu.

Çapa, “Bu gidişat gidişat değil” dedi ve ekledi: Benim devam etmemin ne faydası olacak?
01 Eylül 2018 Cumartesi 21:46

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, yaşananların oldukça üzücü olduğunu söyledi. Lisans krizinin aşılmamasının Eskişehir’in ayıbı olduğunu belirten Çapa, konuşmasını şöyle sürdürdü “Maddiyat çok şeyi bizden almış. Dün akşam biz çok büyük bir darbe aldık kulüp olarak. Karabük ve Elazığ’da aynı sorunları yaşıyor. Ama emin olun gelecek yıllarda başka kulüplerde de bunlar olacak. Dün akşam yaşananları görmüş olsanız keşke. Kendi araçlarını verip karşılığında imza isteyen arkadaşlarımız var ama buna bile duyarsız kaldık. Bu bir döndü. İnşallah bu döngü bizle birlikte son olur ama gidişat onu göstermiyor. İmza vermeyen arkadaşları hangi yüzle diğer arkadaşlarını aynı durumda olacakları zaman arayacaklar. Beni bu durum yıktı işin aslı. Eskişehirspor’un yok olması Türk futbolunda çok çok büyük bir eksik.

Bugün statta olanlar hep zaten vardı. Hep olacak bundan sonra. Ama Eskişehir gibi bir şehrin 2- 2.5 milyon gibi bir rakamla transferi açamaması bizim ayıbımız.

Genç arkadaşlarımız 4 haftadır mücadele ediyorlar. Onlar genç değil onlar olgunlaştı artık. Onlar bu formanın değerini bilerek sahaya çıkıyorlar ve onlar bu ağırlığın altına omuzlarını koydular. Ama sadece mücadele yetmiyor.

Benim devam edip, etmemem Eskişehirspor’a ne fayda sağlayacak 2 aydır buradayım ne değişti? Bundan sonra olsam ne değişecek. Kime ne anlatacağız ki?

Benim bu takımı ayakta tutmam önemli değil. Ben bir yere kadar ayakta tutarım. Herkesin bir sınırı var. Ben alamayacağım sorumluluğun altına girmek istemem. Önümüzdeki günler ne getirir ne götürü bilemem. Ama bu gidişat kimseye bir fayda sağlamaz”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.