ÇAPA: 4 KARŞILAŞMA LİGDEKİ HEDEFİMİZİ BELİRLEYECEK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa basının karşısına geçti.

ÇAPA: 4 KARŞILAŞMA LİGDEKİ HEDEFİMİZİ BELİRLEYECEK
06 Şubat 2019 Çarşamba 12:07

Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlenen  basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, sancılı bir dönemden geçtiklerini aktararak, “İlk devre çok zor sancılı süreçti ama çok kazançlı bir süreçti. Bizim çocuklarla yola çıktık artık çocukluktan çıktılar birey oldular. Bu çocuklarla yol başlamamız şehri daha çok kenetlendirdi. Sancılı dönemin meyvesi oldu. Arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum üzerlerinde çok yük vardı. Hepsi bireysel anlamda çok büyük gelişim gösterdi” dedi.

ÇOK DUYGULANDIM

Gençlerbirliği maçındaki tablonun insanı duygulandırdığını ifade eden Çapa, “Özlenen tabloyu burada görmek insanı duygulandırıyor ve gururlandırıyor. Biz bu ligin iddialı takımlarından biri olacağız demiştik bunu Gençlerbirliği maçında gösterdik” diye konuşu. Çapa, “biz herkesi bu davaya inandıracağız bu dava Eskişehirspor’un kurtuluş davası” dedi.

HER MAÇI KAZANACAĞIZ

“Asıl görevimiz bundan sonra başlıyor” diyen Çapa,  “Vereceğimiz mesajları net ve doğru şekilde gönderebilirsek bu şehir çok şeye kazanacak. 14-15 puan barajını yakalarsak ligde kalırız demiştik. Biz her maçı kazanacağız rakiplerimize bakacağız ve ona göre hedef belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Sadece bu ligi değil, Eskişehirspor’un geleceğini planlıyoruz” diyen Çapa, “Genç arkadaşlarımız bizim her zaman ilk tercihimiz olacak.  Osmangazi Üniversitesi ile protokol imzalandı. Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi ile de protokol yapacağız. Bu protokol oyuncularımızın gelişimi açısından çok önemli. Altyapıyla da bunu devam ettirmek istiyoruz. Bizim geleceğimiz bunlar.  

YÜZDE 30 TASARRUFUMUZ OLDU

Transferlerle ilgili, “Emre Güral ve Berkay’dan imzaları daha önce aldık. Ekstra kulübe bir yük binmedi. Yerli ve yabancı futbolcuların sözleşmeleri yeniden yapılandırdık. Burada olan oyuncuların yapmış olduğu fedakârlık var. Yüzde 30’luk tasarrufumuz oldu” diye konuştu.

KAZASIZ BELASIZ DÖNMELİYİZ

Karabükspor maçına değinen Çapa, “Çok önem taşıyan karşılaşma kazasız belasız dönersek ondan sonra oynayacağımız 4 karşılaşma ligdeki hedefimizi belirleyecek” dedi.  Çapa elinde 35 kişilik bir kadro olduğunu ve bazı isimleri U21 ve U19’a göndereceklerini ifade etti. Altyapından ise bazı isimlerle profesyonel sözleşme imzalayacaklarını aktardı.

TEŞEKKÜR ETMEMİZ GEREKİYOR

Cemali transferi için Başakşehir’e teşekkür eden Çapa, “Cemali transferi bizim için kilit noktaydı o olmasaydı transferi açamazdık. Başakşehir’in yaklaşımı ile biz manevi olarak çok şey aldık. Sayın Göksel Gümüşdağ ve Abdullah Hocaya çok teşekkür etmemiz gerekiyor. Başakşehir’den kadromuza kattığımız isimler beklediğimiz performansın çok üstündeler” dedi.

EKREM ÇOK İYİ KALECİ OLACAK

Kaleci transferinin yapılmamasına ilişkin Çapa, “Bizim alacağımız kalecileri maddi olarak alma imkanımız yoktu. Bize gelmek isteyen kalecilerin ise bizim kalecilerden kapasite olarak üstünde değildi. Ekrem çok iyi kaleci olacak” ifadesinde bulundu.

Kulübün borcu için ise, “Çapa Aktif Banka olan borcun kapatılması gerekiyor

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.