BUYUR BURADAN YAK!

Eskişehirspor’da bugün sabah saatlerinde yönetime talip olduklarını belirten Talat Törenci’nin listesinde adı bulunan Ahmet Akpınar, “Kimse ile bir görüşmem olmadı. Eskişehirspor Yöneticiliğinin iyice çocuk oyuncağına dönmesi tarihimizin en sıkıntılı günlerini geçiren, Eskişehirsporumuzun sevdalısı olan bizleri son derece üzmektedir.” dedi.

BUYUR BURADAN YAK!
22 Kasım 2019 Cuma 15:48

Eskişehirspor’da Pazar günü gerçekleştirecek olan kongre öncesinde belirsizlik sürüyor. Bugün sabah saatlerinde Eskişehirspor yönetimine talip olduklarını belirten Talat Törenci, Sabahattin Tetik ve Lütfü Acet’ten oluşan grubun listesinde adı geçen Ahmet Akpınar, sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak, konu ile ilgili herhangi bir bilgisinin olmadığını söyledi. Akpınar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  Eskişehirsporumuzda, ertelenen ve pazar günü yapılacak olan kongremiz öncesinde,
Sn.Sebahattin Tetik, Lütfü Acet ve Talat Törenci'nin başı çektiği ekibin, sosyal medyada ve bazı gazetelerde gezen listelerinde benimde adımın yazılı olması tamamen bilgim dışındadır. Kimseyle herhangi bir görüşmem olmamıştır. Çocukluğumdan bu güne sevdalısı olduğum, kıymetli başkanım Halil Ünal ile birlikte şerefle yöneticiliğini yaptığım, bizler için kutsal olan,Eskişehirspor Yöneticiliğinin iyice çocuk oyuncağına dönmesi, tarihimizin en sıkıntılı günlerini geçiren,Eskişehirspor'umuzun sevdalısı olan bizleri son derece üzmektedir. En kalbi duygularımla temennim o dur ki; şehrimizin önde gelen işadamları,seçilmişleri,atanmışları,ve yüreği Eskişehirspor'umuz için atan herkesle birlikte,en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliği sağlayarak,pazar günü, şanlı Eskişehirspor'umuzu bu kötü günlerden kurtaracak samimi bir yönetim oluşması sağlanabilir ve hep birlikte şanlı günlerimize döneriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.