BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI KIYASIYA YARIŞTI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının kıyasıya mücadele ettiği kano yarışları sona erdi.

BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI KIYASIYA YARIŞTI
16 Ağustos 2020 Pazar 14:00

Sarısungur Gölet’inde düzenlenen kano yarışları büyük ilgi görürken, kıyasıya yapılan mücadeleler nefes kesti. Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu uluslararası parkurda gerçekleşen karşılaşmalar bir gün sürdü. Bu yıl pandemi nedeniyle ulusal yarışların yapılamadığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sporcuların performanslarını görmek için kulüp içi bir yarış gerçekleştirmek istediklerini belirttiler. 20'ye yakın sporcunun madalya mücadelesi verdiği yarışlarda Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcuları önemli dereceler elde ettiler.

Yarışmaya katılan sporcular, uluslararası standartlara uygun parkurda yarışmanın kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, parkuru hazırlayan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ulusal şampiyona ve turnuvalara katılmak için pandemi sürecinin bitmesini özlemle beklediklerini belirten genç sporcular, yaptıkları antrenmanların, koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde yapıldığını, gelecek turnuva ve yarışlara çok iyi hazırlandıklarını dile getirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.