BÜYÜKŞEHİR KANOCULARI MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR

6-7 Şubat tarihlerinde Adana’da düzenlenen Kano Milli Takım ve TOHM Performans Ölçüm Testi’nde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 5 sporcusu başarıları ile dikkatleri üzerine çekti.Büyükşehir Belediyesi’nin su sporlarına destekleri ile Eskişehir’den başarılı sporcular yetiştiğini ifade eden Milli Takım yetkilileri, Mart ayında başlayacak milli takım kampına Eskişehirli sporcuların da davet edildiğini belirttiler.

BÜYÜKŞEHİR KANOCULARI MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR
08 Şubat 2021 Pazartesi 14:30

Yetiştirdiği başarılı sporcular ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda Eskişehir’i en iyi şekilde temsil eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kano branşında da adından söz ettiriyor. 6-7 Şubat tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen milli takım ve TOHM Performans Testi’nde başarılı sonuçlar elde eden Büyükşehir Belediyesi’nin 5 sporcusu yakın zamanda başlayacak milli takım kampına da davet aldı. Sporculardan Mehmet Ali Duman’ın C1 Büyük Erkekler Kategorosi’nde birinci, Sara Derakhti’nin ise C1 Büyük Bayanlar Kategorisi’nde ikinci olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu başarılar ile sporcuların milli takıma davet alacağını belirttiler.

Derecelerden mutluluk duyduklarını ifade eden milli takım yetkilileri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin su sporlarına yıllardır verdiği desteğin meyvesini çok güzel bir şekilde aldığını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.