BÜYÜKŞEHİR'İN PERİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Basketbol Yerel Ligi'nde Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün sporcuları farklı yaş kategorilerinde birbirinden başarılı sonuçlar aldı. U-14 kızlar kategorisinde Büyükşehir'in A takımı yenilgisiz şampiyon olurken, diğer kategorilerde de Büyükşehir'in sporcuları kupaları kaldırdı.

BÜYÜKŞEHİR'İN PERİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI
18 Ocak 2020 Cumartesi 13:44

Her yıl farklı branşlarda önemli başarılara imza atan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, basketbolda U-14 kız takımı ile şampiyonluğa uzanarak büyük bir başarıya imza attı. A takımı turnuvada yenilgisiz olarak şampiyon olurken, B takımı ise 3 olarak bronz madalyanın sahibi oldu. U-16 kategorisinde de A takımı gümüş, B takımı ise 3. olarak bronz madalyaya ulaştı.

Sporcuların kazandıkları başarılardan büyük gurur duyduklarını ifade eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, U-14 A takımının 11-15 Şubat tarihleri arasında Zonguldak'ta düzenlenecek Bölge Şampiyonası'nda Eskişehir'i temsil edeceğini belirttiler.


Etiketler; #büyükşehir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.