Büyükşehir hentbolda da milli takıma sporcu gönderiyor

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımının başarılı oyuncusu Buğra Bellioğlu, U-15 Erkek Milli Hentbol Gelişim Kampı’na davet edildi.

Büyükşehir hentbolda da milli takıma sporcu gönderiyor
14 Temmuz 2023 Cuma 12:23

Eskişehir ve Türk sporuna birçok branşta kazandırdığı başarılı sporcularla örnek gösterilen Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, hentbolda da milli takıma sporcu gönderiyor.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı hentbolcusu Buğra Bellioğlu, Türkiye Hentbol Federasyonu U-15 Erkek Milli Hentbol Gelişim Kampı’na davet edildi.

4-7 Eylül tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek olan kampta ter dökecek olan genç sporcumuz Bellioğlu, gelişim kampıyla birlikte ay yıldızlı formayı uzun yıllar taşımak istediğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.