BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ HENTBOLDA ŞAMPİYON

Hentbol İl Temsilciliği faaliyet programı içerisinde yer alan Kulüplü Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakaları Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü genç erkeklerin final maçında Eskişehir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nü mağlup ederek şampiyon oldu.

BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ HENTBOLDA ŞAMPİYON
04 Ocak 2020 Cumartesi 14:59

 Amatör spor ve sporculara verdiği destekler ile farklı branşlarda önemli başarılara atan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, hentbol genç erkeklerde şampiyonluk kupasını kaldırdı. Porsuk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen final müsabakasında Eskişehir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ile karşılaşan Büyükşehir Belediyesi sporcuları sahadan 27-24 galip ayrıldı.

Düzenlenen tören ile altın madalyalarını alan Büyükşehir Belediyesi'nin sporcuları şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldırdı. Gençler 19-26 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da Türkiye Hentbol Şampiyonası'nda Eskişehir'i temsil edecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.