BULUTLAR BİRLEŞTİ ŞİMŞEK ÇAKTI GOL OLUP YAĞDIK

Eskişehirspor ligde kaderine adına büyük önem arz eden karşılaşmadan 5-0’lık galibiyet alarak, son düzlüğe girilirken önemli bir avantaj elde etti.

BULUTLAR BİRLEŞTİ ŞİMŞEK ÇAKTI  GOL OLUP YAĞDIK
15 Nisan 2018 Pazar 15:01

Maça hızlı başlayan Eskişehirspor gol perdesini Bruno mezenga ile açtı. 18. Dakikada gelen bu golden 10 dakika sonra bu kez sahneya Hasan Hüseyin Acar çıktı. Kırmızı Şimşekler skor avantajının getirdiği rahatlık ile oyunda hakimiyeti ele geçirirken, 30. dakikada rakip futbolcu Çağrı Ortakaya, Hürriyet’e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eskişehirspor 40 dakikada Hasan Ayaroğlu ve 45’inci dakikada Kaan Kanak ile farkı 4’e taşıdı Karşılaşmanın ilk yarısı 4-0 Eskişehirspor’un üstünlüğü ilk sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun tamamen hakimi olan eskişehirspor’da perdeyi günün başarılı ismi Hasan Ayaroğlu 69. Dakikada attığı gol ile kapadı. Eskişehirspor 5 Samsunspor 0

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.