Buğrahan’a Milli davet

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın İsveç ve Letonya ile oynayacağı karşılaşmaların kadrosu belli oldu. Milli Takım’da Eskişehir Basket’in yıldız oyuncularından Buğrahan Tuncer de bulunuyor.

Buğrahan’a Milli davet
15 Şubat 2018 Perşembe 08:49

2019 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları oynayacak A Milli Erkek Takımımızın 23 Şubat'ta İsveç ve 26 Şubat'ta da Letonya ile oynayacağı karşılaşmaların kadrosu belli oldu. 15 basketbolcudan oluşan kadroda Eskişehir Basket formasıyla Siyah Kırmızılı taraftardan alkış alan Buğrahan Tuncer de bulunuyor. 1993 doğumlu olan başarılı skorer gard Buğrahan, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon 16 maçta süre alarak 136 sayı kaydetti. Tuncer, 28 ribaunt, 41 asist ve 10 top çalmayla takımına büyük katkı sundu.

A Milli Erkek BasketbolTakımımız, 2019 yılında düzenlenecek Dünya Kupası’na katılma hakkını elde etmek için 23 Şubat’taİsveç ve 26 Şubat’ta ise Letonya ile deplasmanda Eleme Grubu maçları oynayacak.A Milliler 16 Şubat'ta İstanbul'da kampa girerek çalışmalarına devam edecek. Öte yandan PTT Türkiye Kupası müsabakalarında oynayan basketbolcular takımlarının maçları bitiminde kampa dahil olacaklar. A Milli Erkek Basketbol Takımı kadrosu şu isimlerden oluşuyor;

-

A Milli Erkek Basketbol Takımı Kadrosu;

Buğrahan Tuncer    Eskişehir Basket

Doğuş Balbay        Anadolu Efes

Tolga Geçim        Banvit

Sertaç Şanlı        Beşiktaş JK Sompo Japan

Kenan Sipahi        Beşiktaş JK Sompo Japan

Furkan Aldemir    Darüşşafaka Basketbol

Emircan Koşut    Darüşşafaka Basketbol

Ali Muhammed    Fenerbahçe Doğuş

Melih Mahmutoğlu    Fenerbahçe Doğuş

H. Göksenin Köksal    Galatasaray Odeabank

Ege Arar        Galatasaray Odeabank

B. İbrahim Uğurlu    Pınar Karşıyaka

Metin Türen        Pınar Karşıyaka

J.Metecan Birsen    Sakarya BŞB Basketbol

Barış Ermiş        Tofaş

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.