BU SESE KULAK VERİN!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Yeni Malatya maçının yeni statta oynanması için çağrıda bulundu.

BU SESE KULAK VERİN!
10 Kasım 2016 Perşembe 15:13

 
Murat Diri, sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı: "Değerli Eskişehirspor camiası, Bu sezonu Diriliş sezonu ilan etmemiz ve ligin kalitesinin üzerinde bir takım kuran yönetimimiz sayesinde daha yeni alt lige düşmemize rağmen olumsuz havadan çabuk kurtulduk ve şampiyonluk şarkıları söylemeye başladık. Geçtiğimiz 10 haftada Göztepe maçında üzerimize oynanan oyunların ardından gösterdiğimiz haklı tepkinin sonucunda haksız yere aldığımız hükmen mağlubiyeti saymazsak namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezondan kalma taraftarsız oynama cezalarımızın da bitmesinin ardından takımımız bizlerle buluşmak için sabırsızlanıyor. Fakat yeni yapılan Atatürk Stadyumunun açılışının sürekli ertelenmesi sebebiyle takımımız muhteşem taraftarımızla buluşamıyor. Yeni Atatürk Stadyumumuzda binlerce taraftar önünde oynayıp rakibi baskı altına almak varken iç saha maçımızı Ankara’da oynamak zorunda kalıyoruz. Federasyonun verdiği cezalar bitti fakat Eskişehir’in ileri gelenleri kendi şehirlerini, kendi takımlarını, kendi taraftarlarını cezalandırmaya devam ediyor. Muhteşem stadyum bizleri beklerken maçlarımızı nerede oynayacağımızın belirlenememesi taraftarımızı da mutsuz ediyor. Bu belirsizlik kombine satışlarını da olumsuz etkiliyor. Buradan şehrin ileri gelenlerine sesleniyoruz; Yeni Malatya maçını yeni Atatürk Stadyumunda oynamamız bizim için çok önemli. Takımımız geride kalan 10 haftada performansını sürekli arttırdı ve artık hem saha içerisinde hem de saha dışarısında takım içerisinde güzel bir hava yakalandı. Bu havayı taraftar baskısıyla beraber bir galibiyet serisine bağlamak şehrimizin seçilmişlerinin ve atanmışlarının gayretlerine bağlı. eskişehir’in valisi, milletvekilleri, belediye başkanları Eskişehirspor taraftarının sesine duyarsız kalmamalıdır. Eskişehirspor’un arkasında taraftarı varken yenemeyeceği takım yok, bu takımın taraftarsız kalmaması şehrin ileri gelenlerinin öncelikli sorunu olmalıdır ve bu sorun acil çözüm beklemektedir. Önümüzde vakit varken Malatya maçını ve bundan sonraki maçları artık yeni stadyumda oynayacağımızı açıklayın ve kombine satışlarını yeniden ateşleyin.
Bu bağlamda; 11 Kasım Cuma günü 20:00'da Twitter üzerinden #YeniMalatyaMaçıYeniStadyumda hashtag çalışmamız olacaktır. Tüm halkımızın ve taraftarımızın bu çalışmaya yoğun bir şekilde katılarak, şehrimizin ve ülkemizin bütün seçilmişlerine sesimizi duyuralım."
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.