BU ŞARTLARDA YÖNETİME TALİP OLAMAYIZ

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, olağan üstü seçimli genel kurulda kulübün sahipsiz kalmamasını isteyerek, " Aday olan varsa yardımcı oluruz. Destek veririz. Eğer aday yoksa yola devam ederiz ama bu şartlarda bu ekonomik yapıyla yol alamayız. Kısacası bugünkü şartlarda bizlerde yönetime talip olamayız." dedi

BU ŞARTLARDA YÖNETİME TALİP OLAMAYIZ
11 Haziran 2017 Pazar 10:50

Sakarya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, olağan üstü seçimli genel kurul öncesinde kamuoyuna önemli mesajlar verdi. Başkan Ünal, " Çıkacak olan adaylara her türlü desteği vermeye hazırız. Bu kulübün ortada kalmaması için taşın altına elimizi yine koyarız. Ancak şartlar çok ağır. Bu sorunları şahsım ve bir kaç sevdalı ile çözmek çok zor." dedi.

BAKANIMIZDAN HABER BEKLİYORUM

Başkan Halil Ünal, kulübün ekonomik yapısıyla ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanımız sayın Nabi Avcı'ya gerekli bilgileri ilettim. Kendisinden haber bekliyoruz. Gelir kaynakları konusunda bazı bilgileri paylaştım. Örneğin stadyuma isim sponsoru bulunursa sorunun büyük bölümü çözülür. Gerekli destek gelmez ve şartlar oluşmazsa yönetim olarak yeniden bu göreve talip olmayız." diye konuştu.

BÜLENT UYGUN KONUSU

Teknik Direktör Bülent Uygun'un Eskişehir'e gelişini ve tesisleri ziyaret edişinin farklı yorumlandığını belirten Başkan Halil Ünal, " Bülent hocamız geçen senede geldi. Taraftarların iftarına katıldı. Bu defada TFF seçimi sonunda ziyarete gelip birlikte iftarda görüştük. Es Es'e hizmet etmiş değerli bir dostumuz ve hocamız. Eskişehirspor büyük bir camiadır. Ziyaretcisi eksik olmaz. Olmasında. Bugün Bülent hoca gelir yarın bir başkası. Gelişine yakıştırmalar yapanlar biraz daha dikkatli olsunlar." dedi.

PRİM OLAYI ÜZÜCÜ

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Göztepe maçı öncesi olmayan bir olumsuzluğu olmuş gibi gündeme getirmenin Es Es'e zarar verdiğini söyledi. Başkan Ünal, " “Prim olayı farklı yorumlara çekiliyor. Soyunma odasında ben primi açıkladım. Her şey belgeli. Ve bunun kayıtları da var. Pazarlık, verdi aldı bunlar inandırıcı değil. Final oynayan takım tabiî ki hak ettiğini alacak. Bugün bunları konuşmak kimseye bir fayda getirmez. Ekonomik sıkıntılar çektiğimiz doğrudur. Ancak sorunları çözmek için büyük mesai harcadık." şeklinde konuştu.

GİDENLER GİBİ GELENLER OLUR

Sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılanların olmasının doğal olduğunu belirten Başkan Halil Ünal, " Sözleşmesi biten gider. Elbet kalanlarda olur. Gidenler gider. Göreve devam edersek elbet eksik yerlere yeni isimler gelir. Daha iyileri de gelir. Yeter ki parayı bulalım. Kaynağı bulalım." yorumunu yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.