BU MÜCADELE DESTEKSİZ OLMAZ

Puan silme cezalarına rağmen ligde kalmak için ciddi zorlukları aşan Eskişehirspor, bir kez daha geçmişine takıldı. Kırmızı Şimşekler 14 gün içerisinde 10 milyon lira bulamaması halinde mucize yarım kalabilir.

BU MÜCADELE DESTEKSİZ OLMAZ
20 Şubat 2020 Perşembe 14:24

Uzun süredir Pinto ve Toko dosyaları ile uğraşan Eskişehirspor Yönetimi bunlara çözüm ararken, yeni dosyaları karşısında buldu. Boffin, Funes Mori ve Ben Khalifa da Eskişehirspor’dan alacakları için sıraya girdi. Eskişehirspor Yönetimi’nin bu futbolcuların cezai yaptırımından kurtulması için 2 hafta içerisinde 10 milyon civarında kaynak yaratması gerekiyor. Puan silme cezalarına rağmen son haftalarda yakaladığı çıkış ile ligde kalma umutlarını tavan yaptıran Eskişehirspor’da yaşanan bu olumsuz gelişmeler camianın da moralini bozuyor. Zor koşullar altında mucizeler yaratan Eskişehirspor’un kalan haftalarda mucizeye devam edebilmesi için şehirden gelecek desteğe ciddi anlamda ihtiyacı var.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.