Bu kez de futbolcular vurdu

Mali darboğaz nedeniyle oldukça zor günler geçiren Eskişehirspor bir yandan icra doyaları, bir yandan kulüpten alacaklılar ile uğraşırken, kadrosunda yer alan futbolcuların da bugün yapılan antrenmana çıkmayarak, yaşananları protesto ettiği iddia edildi.

Bu kez de futbolcular vurdu
30 Ekim 2019 Çarşamba 16:37

Eskişehirspor tarihinin en zorlu virajında ilerlerken bir türlü işler yoluna girmiyor. Mevcut yönetim kelimenin tam anlamı ile ne ile uğraşacağı konusunda şaşırmılş durumda. İcra dosylarının yanı sıra pek çok alacaklının Eskişehirspor’u sıkıştırdığı bu günlerde şimdide kadorosunda yer alan futbolcuların antrenma çıkmadığı iddiları gündeme geldi. Akşam antrenmanına çıkmayan futbolcuların yönetimden alacaklarını talep etttiği belirtildi. Gözler ise Osman Taş’ta. İkinci başkanlık dönemin de de ciddi şekilde eleştiriler alan ve çözüm üretemeyen Osman Taş’ın nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.