“Bu karar Es Es ve Eskişehir halkına yapılan bir ihanettir”

Tavırlarının Gençlerbirliği’ne karşı düşmanca bir yaklaşım olmadığını belirten Diri, “Önümüzde önemli bir milli maç var bu maç öncesi zaten yetersiz olan zeminimiz daha da zarar görecektir” dedi.

“Bu karar Es Es ve Eskişehir halkına yapılan bir ihanettir”
12 Eylül 2018 Çarşamba 15:27

Diri’nin yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verildi; Gençlerbirliği takımı Gençlik Spor Bakanlığının onayı ve Gençlik Spor Müdürlüğünün kararıyla bundan böyle maçlarını Eskişehir de oynayacak.

Bu karar Eskişehirimize çok güzel bir stadyum kazandıran ve Cumhurbaşkanımızın methiyelerine nail olan Eskişehirspor taraftarının duruşuyla Ankara'da gururlanan değerli hükümet yetkililerinin de dikkatini çektiğini umuyoruz. Eskişehirsporumuzun yaşam mücadelesi verdiği ve kimsenin destek olmadığı şu süreçte Gençlerbirliği takımını şehrimize getirmek ve olası bir şampiyonluklarını burada kutlatmayı düşünmek, şuan şehrin en büyük sorunu olan ES-ES'imize karşı yapılan ve Eskişehir Halkına karşı ihanettir.


Eğer Eskişehirsporumuzun bu yaşadıklarına seyirci kalıp, şehrin tüm seçilmişleri protestolara maruz kalmamak için huzurlu bir şekilde maç seyretmek amacıyla Gençlerbirliği maçlarına gideceğini düşünüyorsa; Bizlerde bundan sonra Eskişehirspor olarak komşumuz Afyon'da maçlarımızı oynamak istiyoruz. Bu stadyumu bize kazandırdıkları için başta Nabi Hocamıza teşekkür ediyoruz ama içinde Eskişehirspor taraftarı ve halkı olmayan bir stadın ne kadar anlamsız olacağını da bu pazartesi 20:00'da göreceklerini biliyoruz.

Bu açıklamamızı Gençlerbiriliğine düşmanlık olarak asla algılamayın. Gençlerbirliği ile hiçbir problemimiz yoktur. Aksine geçmiş yıllarda iyi diyaloglarımız olmuştur. Ancak bize daha da külfet olacak ise şimdiden bizler gerekli bilgilendirmeleri yapalım. Önümüzde önemli bir milli maç var bu maç öncesi zaten yetersiz olan zeminimiz daha da zarar görecektir. Dünya kamuoyunda da 2024 adaylığı esnasında kötü bir izlenimi olacaktır. Ayrıca ülkemizde gerilimin yüksek olduğu bu ortamda birlik ve beraberliğe zarar vermek isteyecek diğer takım taraftar veya şahısları olabilir.
Bu yüzden gerekli uyarıları da yapma gereği duyuyoruz.Eskişehirimizin en büyük markası Eskişehirsporumuza sahip çıkmak tüm halkımızın görevidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.