BRUNO VE RAMAZAN İDDİALI KONUŞTU

Göztepe maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’da antrenman öncesi Ramazan Övüç ve Bruno Mezenga basın mensuplarının karşısına geçti.

BRUNO VE RAMAZAN İDDİALI KONUŞTU
16 Mart 2017 Perşembe 13:51


“Şampiyon olmak için geldim”
Eskişehirspor’a şampiyon olmak için geldiğini belirten Ramazan, “Öncelikle buraya şampiyon olmak için geldim bunun bilincindeyim şampiyon olmadan gitmek istemiyorum. Göztepe maçına çok iyi hazırlandık. Taraftarımızın bize ciddi desteği var. Pazar günü tüm taraftarları bekliyoruz. İcraat yapma zamanı fazla konuşma zamanı değil.  Bu maça hazırız 3 puan alıp şampiyonluk yolunda güzel bir adım atacağız” dedi.
“Şampiyon biz oluruz”
Eskişehirspor’un en golcü futbolcusu olan Bruno Mezenga ise, “Çok zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Buna göre hazırlandık elimizden geleni ortaya koymaya çalışacağız. Bizle beraber birçok takım şampiyon olmak için mücadele ediyor. Ama mücadele sonunda umtu ediyorum ki şampiyon olacak takım biz oluruz” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.